Witte trouwpakken

Met een licht, ivoor kleurig, beige of wit trouwpak straal je op je Bruiloft. Wil jij een stijlvol en getailleerd licht, beige of wit trouwkostuum, maar wil je wel comfortabele kleding aan naast je bruid? Check dan Suits at Sea!

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews

Trouwen in het wit, ivoor of beige?

Vroeger wilde bijna iedereen in het ivoor (off-white), beige of wit trouwen. Wit(tig) of ivoor zijn de traditionele kleuren voor mannelijke trouwkleding. Beige is qua kleurtint wat gebruikelijker voor een linnen trouwpak of een strand trouwpak. Is het jouw wens om in een lichte kleur trouwpak, zoals ivoor, beige of wit te trouwen?

Bezoek dan ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience en maak van het uitzoeken van je frisse lichte trouwpak een feestje!

Witte Designers maatpakken

De exclusieve uitstraling van een ivoor (off-white) of wit maatpak zit hem in de stof, details en pasvorm. De designer maatpakken bij Suits at Sea, kenmerken zich door een getailleerde pasvorm, lichtdichte stoffen, gedetailleerde afwerking en vernieuwende designs. Hoe wil jij je als man onderscheiden op jullie trouwdag?

De sky is the limit!

Ivoor, off-white of wit trouwpak op maat

Wil je ook een exclusief of bijzonder ivoor, off-white of wit trouwpak op maat laten maken bij Suits at Sea? Kies jij voor een lekker luchtig en licht trouwpak?


Plan dan direct jouw unieke Trouwpak Experience in de ManCave!