Blauwe trouwpakken

Wil jij trouwen in een blauw, gedetailleerd en getailleerd maatpak? Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea!

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews

Blauwe trouwkostuums voor Bruidegoms.

De moderne man zoekt een eigentijdse look voor z’n trouwkleding. Bijvoorbeeld een bijzondere blauwtint zoals een turquoise, staalblauw, royal blue of petrol blauw trouwpak, met een getailleerde pasvorm en unieke details. Ben jij ook zo’n bruidegom die een mooi en speciaal blauw, turquoise of petrol trouwkostuum zoekt met een hippe stof? 

Bij Suits at Sea slaag je voor een getailleerd trouwpak die niet saai en stijf is! Kom langs en laat je verrassen door onze moderne collectie blauwe trouwkostuums!

Alle soorten blauwe stoffen & blauwtinten

Bij Suits at Sea hebben we een extreem grote collectie aan soorten blauwe stoffen, blauwtinten en stylen. Met als turquoise nieuwe trendkleur voor bruidegoms. Los daarvan..Je hebt keuze uit nagenoeg elke blauwe tint; van petrol blauw tot lichtblauw, indigo, turquoise, kobalt of babyblauw en navy blauw. Van ruitjes of prints tot structuur. Van stijlvol of statig tot sportief.

Anyway…Zoek je een speciaal, apart of bijzonder blauw trouwkostuum of trouwpak? Kom dan gezellig langs in de ‘ManCave’ aan het Veluwemeer!

Bijzondere blauwe trouwkleding

Voor de man zien we al jarenlang veel blauwe trouwkleding. Blauw is een vrolijk kleurtje, die iedereen goed staat. Als je kiest voor blauwe trouwkleding, dan wil je waarschijnlijk iets bijzonders, om je te onderscheiden als bruidegom?

 De Style Artist van Suits at Sea inspireert en adviseert je graag persoonlijk bij het designen van jouw unieke bijzondere blauwe trouwkleding, zodat jij er tiptop uitziet op je bruiloft en jij je lekker jezelf voelt in je trouwoutfit.

Blauw trouwpak op maat

Voor een mooi getailleerd blauw trouwpak met fantastische details en afwerking, laat jij natuurlijk ook je trouwpak op maat maken? Bezoek de ManCave van Suits at Sea voor een unieke beleving, inhoudelijk stijl- en kleuradvies, een persoonlijk trouwpak van topkwaliteit!