Blauwe trouwpakken

Wil jij trouwen in een blauw, gedetailleerd en getailleerd maatpak?

Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea! 


5-star rating Suits at Sea

9,9/10 uit 400+ reviews

Blauwe trouwkostuums voor Bruidegoms

De moderne man zoekt een eigentijdse look voor z’n trouwkleding. Bijvoorbeeld een bijzondere blauwtint zoals een staalblauw, royal of Petrol blauw trouwpak, met een getailleerde pasvorm en unieke details. Ben jij ook zo’n bruidegom die een mooi en speciaal blauw of petrol trouwkostuum zoekt met een hippe stof? 


Bij Suits at Sea 
slaag je voor een getailleerd trouwpak die niet saai en stijf is! Kom langs en laat je verrassen door onze moderne collectie blauwe trouwkostuums!

Afspraak makenBekijk reviews

Alle soorten blauwe stoffen & blauwtinten

Bij Suits at Sea hebben we een extreem grote collectie aan blauwe stoffen, blauwtinten en stylen. Je hebt keuze uit nagenoeg elke blauwe tint; van petrol blauw tot lichtblauw, indigo, turquoise, kobalt of babyblauw en navy blauw. Van ruitjes of prints tot structuur. Van stijlvol of statig tot sportief.


Anyway…Zoek je een speciaal, apart of bijzonder blauw trouwkostuum of trouwpak? Kom dan gezellig langs in de ‘ManCave’ aan het Veluwemeer!

Claim hier je plekMeer info

Bijzondere blauwe trouwkleding

Voor de man zien we al jarenlang veel blauwe trouwkleding. Blauw is een vrolijk kleurtje, die iedereen goed staat. Als je kiest voor blauwe trouwkleding, dan wil je waarschijnlijk iets bijzonders, om je te onderscheiden als bruidegom?

 

De Style Artist van Suits at Sea inspireert en adviseert je graag persoonlijk bij het designen van jouw unieke bijzondere blauwe trouwkleding, zodat jij er tiptop uitziet op je bruiloft en jij je lekker jezelf voelt in je trouwoutfit.

 

Inspireer mijOvertuig mij

Blauw trouwpak op maat

Voor een mooi getailleerd blauw trouwpak met fantastische details en afwerking, laat jij natuurlijk ook je trouwpak op maat maken? Bezoek de ManCave van Suits at Sea voor een unieke beleving, inhoudelijk stijl- en kleuradvies, een persoonlijk trouwpak van topkwaliteit! 

Reserveer hier