Trouwpakken

Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen

en een tof trouwpak nodig hebben!


rating suitsatsea

9,9/10 uit 490+ ervaringen

Reserveer hier

TROUWPAK EXPERIENCE

T R O U W P A K   O P   M A A T  


Wil je géén standaard trouwpak kopen, maar een uniek en exclusief trouwpak op maat? Een persoonlijk trouwpak waarin jij je comfortabel voelt en waarmee jij de best geklede man van dé dag bent? 
Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea, voor een toffe beleving, 1-op-1 trouwpak advies en een uniek trouwpak op maat van topkwaliteit.

Bezoek de ManCaveReviews lezen

Jaren Ervaring

Gemiddelde Beoordeling

Blije Bruidegoms

w

TROUWPAK ADVIES

Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak met goed advies waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met ruim 16 jaar ervaring in maatkleding én 100% tevredenheid onder mijn klanten, ben ik mij daar als geen ander van bewust! Daarom krijg je 1-op-1 persoonlijk trouwpak advies – waarbij we samen goed kijken naar je kleurtype, postuur, persoonlijkheid en style – om zo een trouwpak op maat te maken die écht bij jou als persoon, jullie trouw thema en bij de bruid past.

Trouwpak advies bruidegom

TROUWPAK OP MAAT

Op basis van het individuele style & kleuradvies, kiezen we samen een stof die jou goed staat; dat is de basis van je trouwpak op maat. Voor het stylen van je persoonlijke trouwpak, heb je keuze uit de trendsettende trouwpakken collectie van luxemerk LloydLook. Tot in detail personaliseer je zelf jouw perfecte trouwpak op maat! Uiteraard word je bij het samenstellen van je pak geadviseerd door de Style Artist en is elk detail visueel, zodat je direct beeld kunt vormen hoe je unieke trouwpak eruit gaat zien. Samen maken we er echt iets leuks van; Let’s Style!

Trouwpak op maat laten maken

MODERNE MANCAVE

Suits at Sea is géén traditionele trouwpakken winkel, want wij vinden dat je meer service & beleving mag verwachten bij het kopen van je trouwpak man. Daarom hebben wij een penthouse omgebouwd tot moderne ‘ManCave’, waar je als man lekker kunt relaxen en een koud biertje aan de bar kunt wegtikken. De ManCave is voorzien van toffe gadgets en zit op een verrassende locatie, met spectaculair uitzicht over het Veluwemeer. Vanaf elk zitje heb je vette views over de jachthaven, eilandjes en het water! Parkeren is gratis.

Toplokatie aan het water

“Echt een super ervaring. Wat Lloyd kan maken is echt bizar. Echt alles is mogelijk en hij neemt echt de tijd voor je alleen. Dikke vette aanrader!!!!!

Henk vd Berkt

“Bedankt voor dit belachelijk geweldige pak! De manier waarop mijn vrouw naar me keek zal ik nooit vergeten!”

Patrick de Graaf

R

Bijzonder

Voor de bruidegom die voor z’n trouwkleding iets bijzonders zoekt, anders dan anders, exclusief.

Bijzondere trouwpakken bruidegom

Getailleerd

Trouwpakken waardoor je als man gespierder en slanker lijkt, met een getailleerde pasvorm.

Getailleerde trouwpakken heren
R

Comfortabel

Zodat jij als bruidegom lekker vrij kan bewegen, kan knuffelen en kan dansen op je trouwfeest!

Comfortabele trouwpakken man

Anders dan anders

Anders dan normaal heb je bij Suits at Sea keuze uit alle kleuren en alle stijlen trouwpakken. Je komt naar Suits at Sea voor een exclusief, stoer, apart of bijzonder trouwpak op maat van topkwaliteit. De LloydLook collectie is trendsettend, net ff anders dan anders; de pakken zijn stoer & stijlvol. Daarbij is shoppen in de ManCave een leuke beleving voor de bruidegom. Een ervaring om met plezier aan terug te denken.

Anders je trouwpak kopen 

Online Reserveren

Als je bij Suits at Sea je trouwpak wilt kopen, dan is het handig om 3 tot 9 maanden vooraf al je plekje te reserveren, omdat alles anders al volgeboekt zit. Je kunt 6 dagen per week van 10.00-22.00u terecht, om samen met Lloyd een uniek trouwpak op maat te designen. Het is dan wel een ManCave, maar ook dames zijn welkom. En je kunt tijdens jouw Trouwpak Experience genieten van een happie & sappie. 

Bezoek de ManCave voor Bruidegoms

Voel jezelf de man

De man die vaker in een mooi maatpak loopt en zich modieus wil onderscheiden, kan z’n lol op met onze unieke trouwpakken collectie, met veel vernieuwende trouwpak stijlen & designs! Door de jarenlange ervaring in maatkleding, kunnen we bijna alles designen wat jij mooi vindt; modern, klassiek, vintage, sportief, casual, Italiaans, Engels. Hierdoor kunnen we het trouwpak maken dat perfect bij jou past.

Comfortabel in je trouwpak man

Het mooiste trouwpak op maat

“Het mooiste trouwpak, is het trouwpak dat perfect bij jou als persoon past”.   

En daarom maken we je exclusieve trouwpak op maat, tot in detail; qua style, kleur, maten en pasvorm. Comfortabel, getailleerd en gedetailleerd. Op je bruiloft loop je er dus super stijlvol bij, onderscheid jij je als bruidegom van je gasten en voel je je lekker jezelf in jouw trouwpak man!

Afspraak plannenLees ervaringen

Best beoordeelde trouwpakken specialist!

490+ reviews

9,9/10

 

 

Uitje bruidegom

Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je ontvangen wordt in een penthouse die is omgebouwd tot moderne "ManCave" voor trouwpakken. Waar je altijd de enige klant bent, lekker aan de bar kunt hangen met een biertje en kunt genieten van een spectaculair uitzicht over het water, strand en jachthaven. Terwijl je ondertussen professioneel kleur- en stijladvies krijgt van de Style Artist; een gepassioneerde vak-idioot met ruim 16 jaar ervaring.

Toffe beleving bruidegoms

Uniek & persoonlijk

Zoek je een uniek & persoonlijk trouwpak man? Wil je gewoon een pak wat bij jou past? Suits at Sea is trendsettend in unieke en persoonlijke trouwpakken op maat. Het exclusieve trouwpakken assortiment is nagenoeg oneindig; je hebt keuze uit tienduizenden stoffen & stijlen. Elk trouwpak is one-of-a-kind, er is geen standaard collectie. En daarom kunnen we precies maken wat het beste bij jou past! Want het mooiste trouwpak, is het trouwpak dat écht perfect bij je past.

Als beste beoordeeld met 9,9/10
w

Volledig op maat

Een op maat gemaakt trouwpak is de trouwpak trend van het moment. Bij Suits at Sea kan je als bruidegom kiezen uit alle trends, kleuren en stijlen luxe trouwpakken, op maat gemaakt en gedesigned. Van groen, paars of rood tot extravagant, exclusief, modern en high-fashion. Als bruidegom kom je naar de ManCave om op een speelse ongedwongen manier geinspireerd te worden en samen met de Style Artist jouw eigen unieke stijl te ontdekken en op maat te laten maken.

Tevredenheid gegarandeerd

Je trouwpak kopen bij Suits at Sea

Je trouwpak kopen bij Suits at Sea is een bijzondere beleving voor de bruidegom, met een verrassend gaaf trouwpak op maat als resultaat.

Bezoek de ManCave voor jouw Trouwpak Experience en maak van het kopen van je trouwpak een feestje!