Trouwpakken

Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen

en een tof trouwpak nodig hebben!

 

rating suitsatsea

9,9/10 uit 400+ ervaringen

Reserveer hier

Trouwpak Experience


Wil je géén trouwpak dat van het rek geplukt is, maar een uniek, comfortabel en getailleerd trouwpak op maat? Wil je niet naar een formele winkel, maar liever naar een hippe mannenplek met ongedwongen sfeer, gadgets en een biertje?

 

Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea, voor een toffe beleving, 1-op-1 advies en een uniek trouwpak van topkwaliteit.

 

Bezoek de ManCaveReviews lezen

TROUWPAK ADVIES

Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met ruim 14 jaar ervaring in maatkleding én 100% tevredenheid onder mijn klanten, ben ik mij daar als geen ander van bewust! Vandaar dat je persoonlijk style advies krijgt – waarbij we samen goed kijken naar jouw kleurtype, postuur, persoonlijkheid en jullie style – om zo een trouwpak op maat te maken die écht bij jou als persoon, jullie trouw thema en de bruid past.

Style Artist met 14 jaar ervaring

TROUWPAK OP MAAT

Op basis van het individuele style & kleur advies, kiezen we samen een stof die jou goed staat; dat is de basis van je trouwpak op maat. Voor het stylen van je trouwpak heeft Suits at Sea een innovatieve en trendsettende collectie ontwikkeld. En je personaliseert zelf tot in detail jouw perfecte trouwpak! Uiteraard word je bij het samenstellen geadviseerd door de Style Artist en is elk detail visueel, zodat je direct beeld kan vormen van hoe je unieke pak eruit gaat zien. Samen maken we er echt iets leuks van; Let’s Style!

De modernste gadgets

MODERNE MANCAVE

Suits at Sea is geen traditionele trouwpakken winkel, want wij vinden dat je als man meer service & beleving mag verwachten bij het kopen van je trouwpak. Daarom hebben wij een penthouse omgebouwd tot moderne ‘ManCave’, waar je als man lekker kunt relaxen en een koud biertje aan de bar kunt wegtikken. De ManCave is voorzien van toffe gadgets en zit op een verrassende locatie, met spectaculair uitzicht over het Veluwemeer. Vanaf elk zitje heb je vette views over de jachthaven, eilandjes en het water! Parkeren is gratis.

Toplocatie aan het water

Bruidegoms vertellen:

 

5-star rating Suits at Sea

“Bedankt voor dit belachelijk geweldige pak! De manier waarop mijn vrouw naar me keek zal ik nooit vergeten!” – Patrick de Graaf

Afspraak plannen
R

Bijzonder

Voor de bruidegom die voor z’n trouwkleding iets bijzonders zoekt, anders dan anders, exclusief.

Bijzondere trouwpakken

Getailleerd

Trouwpakken waardoor je als man gespierder en slanker lijkt, met een getailleerde pasvorm.

Getailleerde trouwpakken
R

Comfortabel

Zodat jij als bruidegom lekker vrij kan bewegen, kan knuffelen en kan dansen op je trouwfeest!

Comfortabele trouwpakken

Anders dan anders

Anders dan normaal heb je bij Suits at Sea keuze uit alle kleuren en alle stijlen getailleerde trouwpakken. Door de jarenlange ervaring in maatkleding, kunnen we bijna alles designen wat jij mooi vindt; modern, klassiek, vintage, sportief, casual, Italiaans, Engels, enzovoorts. Daarbij is shoppen in de ManCave een leuke beleving voor de bruidegom. Een ervaring waar je met plezier aan terug zal denken.

De meest bijzondere trouwpakken

Online Reserveren

Als je bij Suits at Sea je trouwpak wilt uitzoeken, dan is het handig om 3 tot 9 maanden vooraf al je plekje te reserveren, omdat alles anders al volgeboekt zit. Je kunt 6 dagen per week van 10.00-22.00u terecht, om samen met Lloyd een uniek trouwpak op maat te designen. Het is dan wel een ManCave, maar ook dames zijn welkom. En je kunt tijdens jouw Trouwpak Experience genieten van een happie & sappie. 

Bezoek de ManCave voor Bruidegoms

Voel jezelf de man

De bruidegom die vaker in een mooi pak loopt en zich modieus wil onderscheiden, kan z’n lol op met onze unieke trouwpakken collectie, met heel veel vernieuwende stijlen & designs! Je komt naar Suits at Sea voor een bijzonder, stoer, apart of uniek trouwpak van topkwaliteit, welke je nergens anders kunt kopen. De collectie is trendsettend, net even anders dan anders en de pakken zijn stoer & stijlvol.

Comfortabel op je bruiloft

Het mooiste trouwpak

“Het mooiste trouwpak, is het trouwpak dat perfect bij jou als persoon past”.   

En daarom maken we je exclusieve trouwpak op maat, tot in detail; qua style, kleur, maten en pasvorm. Comfortabel, getailleerd en gedetailleerd. Op je bruiloft loop je er dus super stijlvol bij, onderscheid jij je van je gasten en voel je je lekker jezelf in jouw pak!

Afspraak plannenLees ervaringen

Best beoordeelde trouwpakken specialist!

400+ reviews

9,9/10

 

 

Uitje bruidegom

Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je ontvangen wordt in een penthouse die is omgebouwd tot moderne ‘ManCave’. Waar je altijd de énige klant bent & lekker aan de bar kunt hangen met een biertje en kunt genieten van een spectaculair uitzicht over water, strand en een jachthaven. Terwijl je ondertussen professioneel kleur- & stijladvies krijgt van de Style Artist; een gepassioneerde vak-idioot met ruim 14 jaar ervaring.

Toffe beleving voor bruidegoms

Uniek & persoonlijk

Ben je niet zo traditioneel en wil je gewoon een pak wat bij jou past? Suits at Sea is trendsettend in luxe getailleerde trouwpakken. Het unieke maatpakken assortiment is nagenoeg oneindig; we kunnen putten uit tienduizenden stoffen en stylen. Elk trouwpak is one-of-a-kind, er is geen standaard collectie. En daarom kunnen we precies maken wat het beste bij jou als persoon past! Want het mooiste trouwpak, is het trouwpak dat écht perfect bij je past. 

Als beste beoordeeld met 9,9/10

w

Volledig Custom-Made

Wat zijn de trouwpakken trends? Bij Suits at Sea kan je als bruidegom kiezen uit alle trends, kleuren en alle stijlen luxe trouwpakken, op maat gemaakt en gedesigned. Van groen, paars of rood tot extravagant en modern tot high-fashion en zeer gedetailleerd. Maar eigenlijk kom je juist ook naar de ManCave om op een speelse en ongedwongen manier geinspireerd te worden en samen met de Style Artist jouw eigen unieke perfecte stijl te ontdekken.

Comfortabel in je trouwpak

Je trouwpak kopen bij Suits at Sea

Je trouwpak kopen bij Suits at Sea is een bijzondere beleving voor de bruidegom, met een verrassend gaaf trouwpak op maat als resultaat.

Bezoek de ManCave voor jouw Trouwpak Experience en maak van het kopen van je trouwpak een feestje!