Trouwpak in grote maten XXL

Heb je moeite met het vinden van een trouwpak in grotere maat? Bij Suits at Sea ga je zeker slagen, want we maken je trouwpak op maat! Geen drukke winkel; je bent altijd de enige klant. Kom met je aanhang gezellig naar de ManCave voor een 1 op 1 Style-Sessie en laat je trouwkostuum op maat maken.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 601+ reviews

XXL grote maten trouwpakken

Ben je op zoek naar een trouwpak met een grote maat? Dan kan het lastig zijn om te slagen in  traditionele een trouwpakken winkel. Kom daarom langs in de ManCave van Suits at Sea en laat je trouwpak volledig op maat maken. Van XL tot XXXL trouwkostuums, alle maten, kleuren en stijlen.

De keuze is reuze.

Stijlvolle XL en XXL maatpakken


Wil jij ook een getailleerd trouwpak op maat met uitstekende details en perfecte pasvorm? Suits at Sea is de specialist als het gaat om trouwkostuums op maat, voor de bruidegom met wat meer welstand. Voel je met elk postuur zelfverzekerd, stijlvol en comfortabel op je bruiloft.

Bezoek de ManCave van Suits at Sea aan het Veluwemeer. Met panoramisch uitzicht, een biertje aan de bar en een Style-Sessie met persoonlijk trouwpak advies.