FAQ

Meest gestelde vragen over Trouwpakken voor Bruidegoms

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)

9,9/10 uit 400+ reviews

Reserveer hier

Meest gestelde vragen

Het is heel logisch dat je veel vragen hebt over jullie bruiloft en trouwkleding. Hieronder de meest gestelde vragen aan Suits at Sea!

Wanneer moet ik mijn trouwpak regelen?

Het reserveren van je plekje kan je het beste zo vroeg mogelijk doen, want de beste (weekend)plekjes worden bij Suits at Sea 6-9 maanden vooraf al volgeboekt. Het advies voor mannen is om 2-5 maanden voor de bruiloft langs te komen om je ideale trouwpak uit te zoeken.

We kunnen je trouwpak binnen enkele weken hier in onze handen hebben, máár het is verstandig om een ruime marge in te calculeren. Dan heb je namelijk alle opties beschikbaar én het voorkomt een hoop onnodige stress bij…nou goed, je begrijpt het waarschijnlijk wel.. Anyway, wij adviseren om minimaal 2-3 maanden voor je bruiloft de knoop door te hakken en je trouwpak op maat écht te bestellen.

Wanneer moet ik mijn afspraak maken cq. inplannen?

Door de enorme populariteit van Suits at Sea, is het handig om vroegtijdig je plekje te reserveren. Om zeker te zijn dat je een plekje bemachtigt hebt en dat ook jij je trouwpak bij Suits at Sea kunt laten maken én designen, adviseren wij om 6-9 maanden van te voren je afspraak te maken cq. in te plannen (dat kan je doen via de website).

Ik kan niet van zo'n stukje stof kiezen...

Logisch; jij bent hoogstwaarschijnlijk geen fashion designer. Maar daar heb je mij als Style Artist voor. We gaan samen op ‘ontdekkingsreis’ om te achterhalen wat voor trouwpak bij jou past. Ook voor jou zal het dan duidelijk worden!

En daarna ga je op een ongedwongen manier jouw eigen trouwpak stylen, met hulp en je hebt allerlei stylen visueel; je kan dus eenvoudig zelf kiezen wat je vet vindt. Daarnaast hebben we vele voorbeelden van trouwpakken. Maak je geen zorgen, je bent bij een specialist.

Kan ik bij jullie trouwpakken bekijken en aantrekken?

Ja, we hebben zeer zeker inspiratie pakken en allerlei andere tools om je te helpen jouw style te bepalen. En we hebben ook trouwpakken die je kan aantrekken, maar het zijn showpakken dus dat is wel afhankelijk van je maat. Als je veel welstand hebt, dan zul op mij als Style Artist moeten vertrouwen (no worries, ik doe dit al ruim 16 jaar; zie de reviews).

Mogen vrouwen ook mee?

Ja, uiteraard. Het is juist leuk en gezellig voor de bruidegom mét aanhang. Het is dan wel een mancave, maar ook vrouwen kunnen heerlijk genieten. Daarnaast hebben we ook een arrangement voor de dames; zij kunnen ondertussen, als ze willen, naar de sauna (informeer naar de mogelijkheden).

Hoe gaat het met betalen? Moet ik een aanbetaling doen?

Klopt, wij werken inderdaad met een aanbetaling van 50%. Alles wordt namelijk speciaal voor jou ingekocht en op maat gemaakt. Je kunt voor de betaling pinnen, BetalenMetFlorijn, Tikkie, OnsGeld of met digitaal geld waaronder oa. Bitcoin en crypto; betaal gewoon zoals je zelf wilt. Uiteraard garanderen wij jouw tevredenheid, want jouw tevredenheid is onze marketing.

Wat kost een trouwpak van Suits at Sea?

Als je je trouwpak bij Suits at Sea op maat wilt laten maken en designen, dan wil je natuurlijk vooraf inzicht in wat het je ongeveer gaat kosten. Suits at Sea staat voor topkwaliteit en uiteraard zit er ook een prijskaartje verbonden aan dat toffe resultaat. Via deze link kan je de diverse prijzen bekijken; prijzen bij Suits at Sea.

Waarom is jullie adres niet vindbaar op internet?

Suits at Sea garandeert dat je altijd de enige klant bent in de ManCave en dat je 100% onverdeelde aandacht krijgt. Daarom willen wij niet dat iedereen zomaar binnenkomt lopen, als wij samen lekker gefocussed met jouw trouwkleding bezig zijn. Daarbij werken we alleen op afspraak, want alleen dan kunnen we onze belofte (dat je de enige klant bent) écht nakomen.

Verkopen jullie ook klassieke en traditionele trouwpakken?

Ja, bij Suits at Sea hebben we alle kleuren en alle stijlen trouwpakken in ons assortiment. Door de jarenlange ervaring in maatkleding, kunnen we nagenoeg alles maken wat jij mooi vindt; traditioneel, klassiek, modern, vintage, casual, Italiaans, Engels, enzovoorts. Maar eigenlijk richten wij ons juist op de bruidegom die graag iets anders dan anders wil; juist niet klassiek en niet traditioneel. Daarom hebben we een trendsettende collectie aan aparte stoffen en bijzondere style details. Waardoor je leuke details aan je kleding kunt toevoegen, die er een speelse twist aan geven. Hierdoor is je kleding net ff anders dan anders en kun je je outfit persoonlijk maken. Hoe ver je daarin wilt gaan, bepaal je uiteraard helemaal zelf en stemmen we af op jouw persoonlijkheid. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest? Neem je foto’s mee, zodat we dat kunnen verwerken in je trouwlook.

Waarom zijn jullie zo slecht bereikbaar?

Dat komt door de combinatie van de enorme drukte én de belofte dat je altijd persoonlijk contact met Lloyd hebt.

Suits at Sea belooft jou als bruidegom alle focus & onverdeelde aandacht als je op bezoek bent in de ManCave. Lloyd is dan niet bezig met z’n smartphone. Als je zelf in de ManCave bent is dat erg fijn, maar als je hier niet bent, dan is het wat minder prettig. Dat beseffen wij ons goed, maar is een keuze, gericht op kwalitatieve informatievoorziening en jouw kwalitatieve beleving. Een telefoniste biedt daarin niet de gewenste persoonlijke & inhoudelijke kwaliteit waar Suits at Sea voor staat. Elke medaille heeft twee kanten…Het Suits at Sea concept heeft door deze keuze 1 grote concessie en dat is de bereikbaarheid cq. reactietijd.

Anyway; uiteraard neemt Lloyd altijd contact met je op, en altijd persoonlijk.

We hopen op begrip van de eventuele vertraagde reactietijd op belletjes, mailtjes en appjes, ten behoeve van jouw beleving tijdens jouw unieke Trouwpak Experience in de ManCave van Suits at Sea.

 

PS. buiten het trouwseizoen om (sept.-jan.), is Lloyd veelal in het buitenland voor zijn luxury merk LloydLook. Suits at Sea is dan bereikbaar via E-mail & WhatsApp.

Lloyd en Suits at Sea?

Lloyd is in januari 2017, als hobby, gestart met Suits at Sea. Hij is namelijk al vanaf 2006 de leverancier van maatkleding aan de winkels in Nederland, en wilde graag met z’n eigen maatkleding concept aan de slag; lekker met mode en mensen bezig zijn, zien hoe blij iemand is als je een maatpak aflevert, want dat heb je als leverancier namelijk niet. Deze hobby was bedoeld voor de zaterdagmiddag en liep binnen 3 maanden nogal uit de hand, toen er ineens elke dag meerdere afspraken binnenkwamen en bruidegoms 5 dagen per week de ManCave bezochten voor een tof trouwpak op maat.

 

Toen Suits at Sea in de zomer van 2017 ook nog eens als beste trouwpak leverancier beoordeeld werd, groeide de populariteit steeds sneller en verder. Als je namelijk bij Suits at Sea je trouwpak wilt uitzoeken, dan is het handig om minimaal 6 tot 9 maanden vooraf al je plekje te reserveren, omdat alles anders al volgeboekt zit.

 

Een mooi voorbeeld van een vak-fanaat die met passie, z’n hobby uitoefent. Boek ook jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea, om samen met Lloyd een uniek trouwpak op maat te designen.