FAQ

Meest gestelde vragen over Trouwpakken voor Bruidegoms

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)

9,9/10 uit 400+ reviews

Reserveer hier

Meest gestelde vragen

Het is heel logisch dat je veel vragen hebt over jullie bruiloft en trouwkleding. Hieronder de meest gestelde vragen aan Suits at Sea!

Wanneer moet ik mijn trouwpak regelen?

Het advies voor mannen is om 3-6 maanden voor de bruiloft langs te komen om je ideale trouwpak uit te zoeken. Het reserveren van je plekje kan je overigens het beste zo vroeg mogelijk doen, want de beste weekendplekjes worden bij Suits at Sea 6-9 maanden vooraf al volgeboekt.

We kunnen je trouwpak binnen enkele weken hier in onze handen hebben, máár het is verstandig om een ruime marge in te calculeren. Dan heb je namelijk alle opties beschikbaar én het voorkomt een hoop onnodige stress bij…nou goed, je begrijpt het waarschijnlijk wel.. Anyway, wij adviseren om minimaal 3-4 maanden voor je bruiloft de knoop door te hakken en je trouwpak écht te bestellen.

Wanneer moet ik mijn afspraak maken cq. inplannen?

Door de enorme populariteit van Suits at Sea, is het handig om vroegtijdig je plekje te reserveren. Om zeker te zijn dat je een plekje bemachtigt hebt en dat ook jij je trouwpak bij Suits at Sea kunt laten maken én designen, adviseren wij om 6-9 maanden van te voren je afspraak te maken cq. in te plannen (dat kan je o.a. doen via de website of whatsapp).

Ik kan niet van zo'n stukje stof kiezen...

Logisch; jij bent hoogstwaarschijnlijk geen fashion designer. Maar daar heb je mij als Style Artist voor. We gaan samen op ‘ontdekkingsreis’ om te achterhalen wat voor trouwpak bij jou past. Ook voor jou zal het dan duidelijk worden!

En daarna ga je als een soort ‘game’ jouw eigen trouwpak stylen, dus heb je ook alle stylen visueel en kan je zelf kiezen wat je vet vindt. Daarnaast hebben we vele voorbeelden van trouwpakken. Maak je geen zorgen, je bent bij een specialist.

Kan ik bij jullie trouwpakken bekijken en aantrekken?

Ja, we hebben zeer zeker inspiratie pakken en allerlei andere tools om je te helpen jouw style te bepalen. En we hebben ook trouwpakken die je kan aantrekken, maar het zijn showpakken dus dat is wel afhankelijk van je maat. Als je veel welstand hebt, dan zul op mij als Style Artist moeten vertrouwen (no worries, ik doe dit al ruim 14 jaar; zie de reviews).

Mogen vrouwen ook mee?

Ja, uiteraard. Het is juist leuk en gezellig voor de bruidegom mét aanhang. Het is dan wel een mancave, maar ook vrouwen kunnen heerlijk genieten. Daarnaast hebben we ook een arrangement voor de dames; zij kunnen ondertussen, als ze willen, naar de sauna (informeer naar de mogelijkheden).

Hoe gaat het met betalen? Moet ik een aanbetaling doen?

Klopt, wij werken inderdaad met een aanbetaling van 50%. Alles wordt namelijk speciaal voor jou ingekocht en op maat gemaakt. Uiteraard garanderen wij jouw tevredenheid, want jouw tevredenheid is onze marketing.

Wat kost een trouwpak van Suits at Sea?

Als je je trouwpak bij Suits at Sea op maat wilt laten maken en designen, dan wil je natuurlijk vooraf inzicht in wat het je ongeveer gaat kosten. Suits at Sea staat voor topkwaliteit en uiteraard zit er ook een prijskaartje verbonden aan dat toffe resultaat. Via deze link kan je de diverse prijzen bekijken; prijzen bij Suits at Sea.

Waarom is jullie adres niet vindbaar op internet?

Suits at Sea garandeert dat je altijd de enige klant bent in de ManCave en dat je 100% onverdeelde aandacht krijgt. Daarom willen wij niet dat iedereen zomaar binnenkomt lopen, als wij samen lekker gefocussed met jouw trouwkleding bezig zijn. Daarbij werken we alleen op afspraak, want alleen dan kunnen we onze belofte (dat je de enige klant bent) écht nakomen.

Verkopen jullie ook klassieke en traditionele trouwpakken?

Ja, bij Suits at Sea hebben we alle kleuren en alle stijlen trouwpakken in ons assortiment. Door de jarenlange ervaring in maatkleding, kunnen we nagenoeg alles maken wat jij mooi vindt; traditioneel, klassiek, modern, vintage, casual, Italiaans, Engels, enzovoorts. Maar eigenlijk richten wij ons juist op de bruidegom die graag iets anders dan anders wil; juist niet klassiek en niet traditioneel. Daarom hebben we een trendsettende collectie aan aparte stoffen en bijzondere style details. Waardoor je leuke details aan je kleding kunt toevoegen, die er een speelse twist aan geven. Hierdoor is je kleding net ff anders dan anders en kun je je outfit persoonlijk maken. Hoe ver je daarin wilt gaan, bepaal je uiteraard helemaal zelf en stemmen we af op jouw persoonlijkheid. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest? Neem je foto’s mee, zodat we dat kunnen verwerken in je trouwlook.

Lloyd en Suits at Sea?

Lloyd is in januari 2017, als hobby, gestart met Suits at Sea. Hij is namelijk al vanaf 2006 de leverancier van maatkleding aan de winkels in Nederland, en wilde graag met z’n eigen maatkleding concept aan de slag; lekker met mode en mensen bezig zijn, zien hoe blij iemand is als je een maatpak aflevert, want dat heb je als leverancier namelijk niet. Deze hobby was bedoeld voor de zaterdagmiddag en liep binnen 3 maanden nogal uit de hand, toen er ineens elke dag meerdere afspraken binnenkwamen.

 

Toen Suits at Sea in de zomer van 2017 ook nog eens als beste trouwpak leverancier beoordeeld werd, groeide de populariteit naar ongekende hoogte. Als je namelijk bij Suits at Sea je trouwpak wilt uitzoeken, dan is het handig om 3 tot 9 maanden vooraf al je plekje te reserveren, omdat alles anders al volgeboekt zit.

 

Een mooi voorbeeld van een vak-fanaat die met passie, van z’n hobby z’n werk heeft gemaakt. Inmiddels is Suits at Sea een professioneel bedrijf, waar je 6 dagen per week van 10.00-22.00u welkom bent, om samen met Lloyd een uniek trouwpak op maat te designen.