Trouwpak met print

Een trouwpak met print is een opvallende verschijning. Hoe ver durf jij te gaan met jouw trouwpak? Wat voor pak past bij jou?

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 578+ reviews

Trouwpakken op maat met prints

Bij Suits at Sea zijn we niet traditioneel en denken we vooral lekker buiten de gebaande paden. Hierdoor hebben we ook een uitgebreide collectie aan uitgesproken trouwpakken, zoals bijvoorbeeld allerlei diverse prints, patronen en dessins. Trouwpakken met prints zijn een tikkie extravagant en lekker onderscheidend voor de artistiekere bruidegom.

Ook zijn er stoffen met prints welke niet direct in het oog springen vanaf een afstand, veel verrassender dus. Voor elk type bruidegom die een trouwpak met print zoekt, is er - door de enorme collectie - wel iets uitzonderlijks te maken.

Trouwkleding bruidegom met print

Willen jullie echt opvallend gekleed op je bruiloft, bijvoorbeeld met een print stof? Trouwkleding met een print is absoluut een opvallende verschijning. Als je kiest voor een gedetailleerd en op maat gemaakt trouwpak kan een subtiele of extravagante print op je trouwkleding heel gaaf, een tikkie humoristisch, extravagant, verfijnd of juist luxe staan. Hoe dan ook..Let’s Party!

Kom langs voor jouw Trouwpak Experience in de ManCave:

ManCave voor trouwpakken

De plek waar alles kan & mag. Waar je bijvoorbeeld een wiskey, wijntje of biertje aan de bar drinkt en een sigaar of peukie rookt, terwijl je jouw trouwpak op maat samen met Lloyd styled. Of waar je lekker op de lounge ploft met een bakkie koffie, om inspiratie te bekijken. Een toffe entourage met allerlei zitjes, leuke gadgets en vette views over het water.

Met een 9,9/10 score is de ManCave van Suits at Sea van 538 trouwpakkenwinkels beoordeeld als de meest populaire trouwpak specialist van Nederland!


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 578+ reviews

Paisley print trouwpak

Paisley is van oudsher al een populaire dessin print voor trouwpakken en is er in vele varianten. Zowel voor de buitenstof van je trouwpak als voor je binnenvoering. Paisley dessins (of Barok) zijn in veel kleuren beschikbaar, waaronder diverse blauwtinten, paars, zwart, ivoor, rood, glanzend, glimmend of mat. Ton-sur-ton of juist licht & fel met veel contrast.

Hoe dan ook, een trouwpak met Paisley print is opvallend en passend bij de gelegenheid van jullie bruiloft. Wil jij je ook stijlvol onderscheiden?