Trouwpak met print

Een trouwpak met print is een opvallende verschijning. Hoe ver durf jij te gaan met jouw trouwpak? Wat voor pak past bij jou?

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews

Bijzondere trouwpakken op maat met prints

Bij Suits at Sea zijn we niet traditioneel en denken we vooral lekker buiten de gebaande paden. Hierdoor hebben we een enorme collectie aan bijzondere trouwpakken, zoals bijvoorbeeld ook allerlei diverse unieke prints, patronen en dessins. Trouwpakken met prints zijn een tikkie extravagant en lekker onderscheidend voor de artistiekere bruidegom.

Trouwpak met subtiele print, dessin of patroon

Ook zijn er stoffen met prints, dessins of patronen welke niet direct in het oog springen vanaf een afstand, veel verrassender dus. Voor elk type bruidegom die een trouwpak met print of patroon zoekt, is er - door de enorme collectie - wel iets uitzonderlijks te maken.

Speciale trouwkleding bruidegom met print

Willen jullie echt opvallend gekleed op je bruiloft, bijvoorbeeld met een speciale print stof? Trouwkleding met een print is absoluut een opvallende verschijning. Als je kiest voor een gedetailleerd en op maat gemaakt trouwpak kan een subtiele of extravagante print op je trouwkleding heel gaaf, een tikkie humoristisch, extravagant, verfijnd of juist luxe staan.

ManCave voor bijzondere trouwpakken

De plek waar alles kan & mag. Waar je bijvoorbeeld een wiskey, wijntje of biertje aan de bar drinkt en een sigaar of peukie rookt, terwijl je jouw unieke trouwpak op maat samen met Lloyd styled. Of waar je lekker op de lounge ploft met een bakkie koffie, om inspiratie te bekijken. Een toffe entourage met allerlei zitjes, leuke gadgets en vette views over het water.

Paisley print trouwpak

Paisley is van oudsher al een populaire dessin print voor trouwpakken en is er in vele varianten. Zowel voor de buitenstof van je trouwpak als voor je binnenvoering. Paisley dessins (of Barok) zijn in veel kleuren beschikbaar, waaronder diverse blauwtinten, paars, zwart, ivoor, rood, glanzend, glimmend of mat. Ton-sur-ton of juist licht & fel met veel contrast.

Wil jij je ook stijlvol onderscheiden?

Bijzonder trouwpak kopen bij Suits at Sea

Met een 9,9/10 score is de ManCave van Suits at Sea van 538 trouwpakken winkels beoordeeld als de meest populaire trouwpak specialist van Nederland!

Zoek jij een bijzonder trouwpak in een kleur, stof & style welke echt bij jou past?