Trouwpak met print

Hoe ver durf jij te gaan met jouw trouwpak? Wat voor toffe print past bij jou?

Trouwpakken met prints

Bij Suits at Sea zijn we niet traditioneel en denken we vooral lekker buiten de gebaande paden. Hierdoor hebben we een uitgebreide collectie aan aparte en bijzondere trouwpakken, zoals allerlei diverse prints en dessins. Trouwpakken met prints zijn een tikkie extravagant en lekker onderscheidend voor de bruidegom. Maar er zijn ook toffe prints beschikbaar welke niet direct vanaf een afstand in het oog springen. Voor elk type bruidegom die een trouwpak met print zoekt, is er - door de enorme collectie - wel iets bijzonders te maken.

Trouwkleding met speciale print

Willen jullie echt uniek gekleed op je bruiloft, bijvoorbeeld met een speciale print? Trouwkleding met een exclusieve print is absoluut een bijzondere verschijning. Als je kiest voor een gedetailleerd en op maat gemaakt trouwpak kan een speciale print op je trouwkleding heel gaaf, humoristisch of juist exclusief staan. Let’s Party!

 

Boek jouw Trouwpak Experience nu direct online:

Paisley dessin trouwpak

Paisley is van oudsher al een populaire dessin print voor trouwpakken. Zowel voor binnenvoeringen, als voor de buitenstof van je trouwpak. Paisley dessins zijn in veel kleuren beschikbaar, waaronder diverse blauwtinten, paars, zwart, ivoor, rood. Glanzend, glimmend of mat. Ton-sur-ton of juist licht & fel met veel contrast. Hoe dan ook, een Paisley print is opvallend en passend bij de gelegenheid.

Bezoek de ManCave

Met een 9,9/10 score is de ManCave van Suits at Sea van alle trouwpakkenwinkels beoordeeld als de meest populaire trouwpak specialist van Nederland!


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 566+ reviews