Bretels bij je Trouwpak?

Bretels bij je trouwpak staan tof! Bretels worden vaak als alternatief gebruikt voor

een gilet. Wel zo eigentijds en toch classic, voor de moderne bruidegoms. 

Reserveer hier

Trouwpakken met bretels

Zoek je een mooi & modern trouwpak met eigenwijze accessoires? Bij Suits at Sea style je zelf jouw trouwpak, zoals jij dat wilt. Je creëert je eigen style en hebt keuze uit oneindig veel stoffen & stylen trouwpakken. Daarnaast hebben we allerlei bijzondere accessoires, zoals luxe bretels, om zo je trouwlook kwalitatief af te maken in de style die bij jou past!


Uiteraard wordt je bij het uitzoeken van je trouwpak geïnspireerd & geadviseerd door de Style Artist, een vakidioot met passie voor pakken en uitstekende online beoordelingen.

Afspraak makenBeoordelingen

Trouwkostuum met bretels

Wil jij ook een getailleerd trouwpak met bretels en uitstekende details? Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea. Een unieke plek voor mannen die gaan trouwen en daar een leuke beleving met herinnering van willen maken! Je bent altijd de enige klant tijdens jouw Style-Sessie en het resultaat zal je verrassen. Twijfel niet en claim direct jouw plekje!

Claim hier je plek

Aanbevolen door honderden bruidegoms

Check 400+ Reviews

"Bretels voor de man, is als jarretels voor de vrouw"

Als bruidegom wil jij je op jouw feestje nog wel onderscheiden van je gasten? En dat mag best een beetje losjes en uitdagend? In dat geval kan een bretels een speels alternatief zijn? Niet zo standaard, toch onderscheidend.

 

Bezoek de ManCave