Bretels bij je Trouwpak?

Bretels bij je trouwpak staan tof! Bretels worden vaak als alternatief gebruikt voor een gilet. Wel zo eigentijds en toch classic, voor de moderne bruidegoms.

Trouwpakken met bretels

Zoek je een mooi & modern trouwpak met eigenwijze accessoires? Bij Suits at Sea style je zelf jouw trouwpak, zoals jij dat wilt. Je creëert je eigen style en hebt keuze uit oneindig veel stoffen & stylen trouwpakken. Daarnaast hebben we allerlei bijzondere accessoires, zoals luxe bretels, om zo je trouwlook kwalitatief af te maken in de style die bij jou past!

Uiteraard wordt je bij het uitzoeken van je trouwpak geïnspireerd & geadviseerd door de Style Artist, een vakidioot met passie voor pakken en uitstekende online beoordelingen.

Trouwkostuum met bretels

Wil jij ook een getailleerd trouwpak met bretels en uitstekende details? Bezoek dan ook de ManCave van Suits at Sea. Een unieke plek voor mannen die gaan trouwen en daar een leuke beleving met herinnering van willen maken! Je bent altijd de enige klant tijdens jouw Style-Sessie en het resultaat zal je verrassen. Twijfel niet en claim direct jouw plekje!

Geen pak, maar trouwkleding bruidegom met bretels

Liever als bruidegom geen pak aan op je bruiloft? Een leuk alternatief voor de bruidegom kan dan een bretels zijn, met vette boots, een stoere pantalon en een mooi maatoverhemd. Met een bretels als accessoire kan je ook personaliseren met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst. Leuke details voor een bruiloft met een alternatieve twist! Of als je een Bohemian bruiloft thema hebt.

Weet je nog niet precies wat je wilt en zoek je nog wat meer trouwpak inspiratie?

"Bretels voor de man, is als jarretels voor de vrouw"

Als bruidegom wil jij je op jouw feestje een beetje vrij en losjes gekleed? In dat geval kan een bretels een speels alternatief zijn. Niet zo standaard, toch onderscheidend.

Bezoek de ManCave van Suits at Sea voor jouw Trouwpak Experience.