Vintage trouwpakken man

Zoek je een vintage trouwpak man? En verwacht je goed advies en een supermooi alternatief retro trouwpak als resultaat? Bezoek dan de ManCave van Suits at Sea.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 590+ reviews

Trouwen in Retro Style

Zoek je een wat meer alternatieve style, retro of vintage? En wil je wel een stijlvol en comfortabel trouwpak aan op je bruiloft?

Kom dan samen met wat aanhang langs voor een 1-op-1 sessie in onze relax’te ManCave. Je kunt kiezen uit talloze vintage stoffen met een retro look en veel verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Oneindige opties en alternatieve details zijn mogelijk, onder het genot van een drankje aan de bar met panoramisch uitzicht over de natuur.

Modern Vintage stijlen

Wil jij je laten inspireren en goed adviseren voor een mooi trouwpak dat echt past bij jou? Wil je een leuke ervaring maken van het uitzoeken van je trouwpak? Waar je jouw getrouwde leven met veel plezier aan terug zult denken?

Bohemian trouwpak man

Hebben jullie een bohemian bruiloft thema? Zoek je als man van de dag een BoHo stijl trouwpak? Dan is het misschien wel extra kansrijk om een trouwpak op maat te laten maken, want een bohemian trouwpak kan je dan later eenvoudig doordragen.

Kleding maakt de man

Jouw bohemian of vintage trouwkleding wordt volledig custom made gemaakt en onderscheidt zich met exclusieve alternatieve details & een getailleerde comfortabele pasvorm. Laat je ook inspireren met vele voorbeelden & beargumenteerd advies, om tot slimme keuzes te komen die jou je gewenste resultaat geven.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 590+ reviews

Vintage trouwpak bruidegom

Hoe zou jij het vinden om jouw unieke vintage trouwpak als bruidegom zelf te designen, zodat je trouwpak perfect past bij jouw postuur, kleurtype en style?

Suits at Sea biedt een alternatief voor het traditionele trouwpak. Plan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea, voor een vet vintage trouwpak die jouw persoonlijkheid weerspiegelt! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt bij het uitzoeken van het vintage trouwpak dat écht bij je past.