Vintage trouwpakken

Zoek je een vintage trouwpak? En verwacht je goed advies en een supermooi retro trouwpak? Bezoek dan de ManCave van Suits at Sea.

Bezoek de ManCave

Trouwen in Retro Style

Bij Suits at Sea sta je niet in een drukke winkel om een trouwpak van het rek te plukken. Wil jij een stijlvol en comfortabel vintage trouwpak aan op je bruiloft? Kom dan samen met wat aanhang langs voor een 1-op-1 sessie in onze relax’te ManCave. Je kunt kiezen uit talloze vintage stoffen met een retro look en veel verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Oneindige opties en details zijn mogelijk, onder het genot van een drankje aan de bar met panoramisch uitzicht over de natuur.

Afspraak plannen

Kleding maakt de man

Jouw vintage trouwkleding wordt volledig custom made gemaakt en onderscheidt zich met exclusieve details & een getailleerde comfortabele pasvorm. Laat je ook inspireren met vele voorbeelden & beargumenteerd advies, om tot slimme keuzes te komen die jou je gewenste resultaat geven.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)

9,9/10 uit 400+ reviews

Lees ervaringen

Vintage trouwpak bruidegom

Hoe zou jij het vinden om jouw unieke vintage trouwpak als bruidegom zelf te designen, zodat je trouwpak perfect past bij jouw postuur, kleurtype en style?


Plan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea, voor een vet vintage trouwpak!
Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt bij het uitzoeken van het vintage trouwpak dat écht bij je past.

Claim hier je plekMeer info