Vintage trouwpakken

Zoek je een vintage trouwpak? En verwacht je goed advies en een supermooi alternatief retro trouwpak als resultaat? Bezoek dan de ManCave van Suits at Sea.

Trouwen in Retro Style

Zoek je een wat meer alternatieve style, retro of vintage? En wil je wel een stijlvol en comfortabel trouwpak aan op je bruiloft? Kom dan samen met wat aanhang langs voor een 1-op-1 sessie in onze relax’te ManCave. Je kunt kiezen uit talloze vintage stoffen met een retro look en veel verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Oneindige opties en alternatieve details zijn mogelijk, onder het genot van een drankje aan de bar met panoramisch uitzicht over de natuur.

Laat je inspireren, adviseren en maak een ervaring van het uitzoeken van je trouwpak. Je trouwt tenslotte maar 1x, dus maak er wat leuks van om je trouwpak te kopen, iets waar je jouw getrouwde leven met veel plezier aan terug zult denken.

Kleding maakt de man

Jouw vintage trouwkleding wordt volledig custom made gemaakt en onderscheidt zich met exclusieve alternatieve details & een getailleerde comfortabele pasvorm. Laat je ook inspireren met vele voorbeelden & beargumenteerd advies, om tot slimme keuzes te komen die jou je gewenste resultaat geven.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 566+ reviews

Vintage trouwpak bruidegom

Hoe zou jij het vinden om jouw unieke vintage trouwpak als bruidegom zelf te designen, zodat je trouwpak perfect past bij jouw postuur, kleurtype en style?

Suits at Sea biedt een alternatief voor het traditionele trouwpak. Plan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea, voor een vet vintage trouwpak die jouw persoonlijkheid weerspiegelt! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt bij het uitzoeken van het vintage trouwpak dat écht bij je past.