Vintage trouwpakken man

Zoek je een vintage trouwpak man? En verwacht je goed advies en een supermooi alternatief retro trouwpak als resultaat? Bezoek dan de ManCave van Suits at Sea.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 630+ reviews

Trouwen jullie in Vintage, BoHo of Retro Style?

Zoek je een wat meer alternatieve style, retro of vintage? En wil je wel een stijlvol en comfortabel trouwpak aan op je bruiloft?

Kom dan samen met wat aanhang langs voor een 1-op-1 sessie in onze relax’te ManCave. Je kunt kiezen uit talloze vintage stoffen met een retro look en veel verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Oneindige opties en alternatieve details zijn mogelijk, onder het genot van een drankje aan de bar met panoramisch uitzicht over de natuur.

Moderne Vintage stijlen

Wil jij je laten inspireren en goed adviseren voor een mooi trouwpak dat echt past bij jou? Wil je een leuke ervaring maken van het uitzoeken van je trouwpak? Waar je jouw getrouwde leven met veel plezier aan terug zult denken?

Bohemian trouwpak man

Hebben jullie een Bohemian bruiloft thema? Zoek je als man van de dag een BoHo stijl trouwpak? Dan is het misschien wel extra kansrijk om een Bohemian trouwpak op maat te laten maken, want een bohemian trouwpak kan je dan later eenvoudig doordragen.

Kleding maakt de man

Jouw bohemian of vintage trouwkleding wordt volledig custom made gemaakt en onderscheidt zich met exclusieve alternatieve details & een getailleerde comfortabele pasvorm. Laat je ook inspireren met vele voorbeelden & beargumenteerd advies, om tot slimme keuzes te komen die jou je gewenste resultaat geven.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 630+ reviews

Kiezen jullie een Bohemian thema voor jullie bruiloft?

Een Bohemian thema voor jullie bruiloft heeft meestal een natuurlijke, lossere en relaxtere look & feel. Bohemian trouwpakken voor mannen zijn net wat losser en vrijer qua algehele look, maar qua pasvorm wel volgens het huidige modebeeld voor trouwpakken. Ook zijn bepaalde kleuren extra populair voor een Bohemian bruiloft thema, zoals bijvoorbeeld aarde- en natuurtinten. Modern, maar toch lekker relaxed en met veel details. Stoffen zoals linnen worden hiervoor ook veel gebruikt, voor een natuurlijke uitstraling en met een ademend karakter. Verschijn stijlvol en toch als jezelf op je eigen bruiloft als Bohemian bruidegom!

Vintage of Bohemian trouwpak voor de bruidegom

Hoe zou jij het vinden om jouw unieke vintage of Bohemian trouwpak als bruidegom zelf te designen, zodat je trouwpak perfect past bij jouw postuur, kleurtype en style?

Suits at Sea biedt een alternatief voor het traditionele trouwpak. Plan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea, voor een vet vintage trouwpak die jouw persoonlijkheid weerspiegelt! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt bij het uitzoeken van het vintage of Bohemain trouwpak dat écht bij je past.