Trouwpak met Sneakers

Trouwen in een trouwpak met sneakers, klinkt best tof toch? Wil je als man gewoon op sneakers lopen tijdens je bruiloft? Dat kan, want sportieve trouwpakken en sneakers zijn uitstekend te combineren. Maar een trouwpak met sneakers geeft vooral een sportieve style en is erg comfortabel, zodat jij lekker kunt genieten op je eigen trouwfeest.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 630+ reviews

Je bruiloft op Sneakers

Wil jij ook je bruiloft op sneakers doorbrengen? Met het juiste trouwpak staan sneakers modern en stijlvol, lekker vlot en jeugdig. Bij Suits at Sea kun je terecht voor elke stijl en elke kleur trouwpak met sneakers.

Ook sneakers zijn tegenwoordig in diverse kleuren te krijgen, afhankelijk van de style die je neer wilt zetten. Een cognackleurige sneaker geeft bijvoorbeeld een heel ander sfeerbeeld, dan een witte sneakers met een leuk kleurcontrast in jullie themakleur van de bruiloft. Waar ga jij voor?

Style je eigen sportieve trouwpak en bezoek de unieke ManCave van Suits at Sea.

Trouwen met Sneakers onder je maatpak bruidegom

Wil jij als bruidegom ook een getailleerd maatpak als trouwpak, met toffe Sneakers eronder? Stijlvol, sportief en comfortabel op je bruiloft je dansje doen? Hedendaags zijn er veel sneaker merken die mooi staan onder een trouwpak, zoals bijvoorbeeld Mason Garments, Magnanni, Filling Pieces en je kan zelfs ook sneakers op maat laten maken. Dan kan je de kleuren heel gaaf combineren met details van je trouwkleding of themakleuren van jullie bruiloft.

Bezoek de moderne ManCave van Suits at Sea, direct aan het Veluwemeer. Met panoramisch uitzicht, een biertje aan de bar en een 1 op 1 Style-Sessie design je lekker relaxed je eigen sportieve trouwpak. Je hoeft je dus niet druk te maken over drukte om je heen, maar regel je afspraak wel ruim van te voren.

Een sportief alternatief voor een stijf trouwpak

Zoek je een sportief alternatief voor een stijf standaard trouwpak? Dan is Suits at Sea de "place to be" man! Bezoek de ManCave van Suits at Sea voor een onvergetelijke Trouwpak Experience.