Trouwen in korte broek. Het kan gewoon!

Heb jij de meest zomerse bruiloft, op het strand, in een warm klimaat of draag je gewoon graag een korte broek? Wil jij voor jouw trouwkleding eens wat anders dan anders? Wil je trouwen in een trouwpak met korte broek, maar dan wel stijlvol passend bij de gelegenheid van een bruiloft? Nou, dan kom je gegarandeerd bijzonder onderscheidend gekleed ten tonele op je eigen trouwerij!

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 630+ reviews

Beach wedding stijl trouwpakken

Als je  gaat trouwen waar het heerlijk warm is, dan wil je waarschijnlijk een luchtige trouwoutfit voor dat klimaat. En ook met een beach wedding zoek je wellicht een alternatief voor een traditioneel trouwpak?

Een korte broek combineren bij je trouwpak, of een casual look met bermuda kan dan leuk zijn, mits het bij jou als persoon past. En dat is precies wat we bij Suits at Sea doen. We kijken samen naar wie je bent, wat bij je past en dat gaan we dan speciaal voor je maken én designen.

Trouwpak korte broek buitenland bruiloft

Een trouwpak met korte broek is leuk als je bijvoorbeeld in het buitenland je bruiloft viert. Op het strand als extra outfit of wellicht zelfs als de outfit voor de bruidegom, afhankelijk van jullie persoonlijkheden, het eventuele thema en de setting. Een speels alternatief als je geen gewoon trouwpak wilt. Bij Suits at Sea ben je zeker niet de eerste en ook niet de laatste die het aandurft in een trouwpak met korte broek te trouwen, als dan niet in het buitenland of op het strand.

 Wil je weten hoe andere bruidegoms hun beleving & hun resultaat bij Suits at Sea hebben ervaren? Lees dan de reviews eens door… Of plan je liever direct al jouw Trouwpak Experience in de ManCave voor bruidegoms?

Trouwkleding met korte broek

Wil je als man een wat luchtigere & lossere look? Dan kan een casual chique combinatie ook erg gaaf zijn. Maar ook als je een strandbruiloft hebt, wil je waarschijnlijk wat minder stijf en formeel in het huwelijksbootje stappen. Trouwkleding van linnen stoffen of een trouwpak met korte broek behoren dan tot de wat alternatievere mogelijkheden. Bezoek de ManCave van Suits at Sea voor stijlvolle en gedetailleerde trouwkleding, voor bruidegoms die iets bijzonders – anders dan anders – zoeken.