Luxe linnen trouwpak

Als je in de zomer trouwt dan is een linnen trouwpak een mooie manier om ongedwongen luxe uit te stralen. Een kreukarm linnen trouwpak is zomers, ademend, natuurlijk, luxe en lekker luchtig; best cool, zo'n linnen trouwpak.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 590+ reviews

Kreukarm linnen trouwpak stof

Als je aan een linnen trouwpak denkt, dan verwacht je meestal dat een linnen stof een groot kreukfestijn wordt; niks is minder waar, mits je jouw stof secuur selecteert. Linnen trouwpakken kunnen ook kreukarm of zelfs kreukvrij zijn! Dat zijn dan meestal de luxere linnen stoffen, welke ook erg vormvast zijn en dus zorgen voor een mooi getailleerd trouwpak voor de zomer.

Linnen trouwpakken bruidegom

Bij Suits at Sea oneindige mogelijkheden wat stijlvolle linnen trouwpakken betreft. Wij staan juist bekend om getailleerde linnen trouwpakken voor bruidegoms, met kreukarme stoffen en veel details. Zoals een persoonlijke borduring, gekke voeringen en legio unieke designs, stoffen en details.

Alternatief trouwpak zomer; linnen

Als je middenin de zomer of in de zon trouwt, dan is kreukarm linnen de meest ideale stof voor een comfortabel trouwpak man. Linnen is een natuurlijke stof die namelijk ademend is en lekker licht draagt. Linnen is daarom een mooi alternatief voor een standaard trouwpak stof. Het geeft een totaal andere look én feel. Juist hiermee is Suits at Sea zeer onderscheidend en trendsettend, met een enorme collectie aan allerlei soorten trouwpakken met luxe linnen stoffen. Lekker zomers, kreukarm en getailleerd.

Je linnen trouwpak op maat gemaakt

Wil jij ook een getailleerd linnen trouwpak op maat gemaakt met uitstekende pasvorm en unieke details? Een op maat gemaakt linnen trouwkostuum of trouwpak biedt veel comfort tijdens je bruiloft in de zomerse zon en is erg stijlvol. Linnen is ademend, levendig en heeft een robuust & natuurlijk karakter. Echt een stoere look en tof als je een beetje extra leven in de brouwerij wilt.

Zoek je een aparte, bijzondere of speciale stijl voor je linnen trouwkleding? Kom de collectie bij Suits at Sea bekijken & laat je inspireren door de unieke collectie aan nagenoeg kreukvrije linnen trouwpakken, op maat gemaakt én gedesigned!

Linnen trouwpak man zomer of buitenland

Hebben jullie een buitenland bruiloft of zoek je een buitengewoon mooi trouwpak geschikt voor de zomer? Dan is een linnen trouwpak zeker het overwegen waard.

Linnen is een populaire stof door de natuurlijke sfeer die het uitstraalt en het ademende karakter. Trouwen in de zomer of in het buitenland brengt wat extra overwegingen met zich mee bij de aanschaf van een passend trouwpak. Wil jij je daarin ook goed en gedegen laten adviseren door iemand met veel relevante ervaring?

Kreukvrij linnen maatpak bruidegom

Samen designen we een uniek linnen maatpak voor jou als bruidegom, een bijzonder linnen maatpak die niet of nauwelijks kreukt. Met een luxe look die past bij jou als bruidegom, zodat jij je - in jouw unieke kreukvrije linnen maatpak - comfortabel voelt op je eigen trouwfeest. Lekker ademend, met een robuuste stoere uitstraling.