Linnen trouwpak

Wil jij je graag onderscheiden en modieus gekleed je bruid het ja-woord geven in de zon? Dan kan een kreukarm linnen trouwpak je helpen. Linnen is ademend, zomers, natuurlijk, stijlvol en lekker luchtig; best cool.

 

Reserveer hier

Een trouwpak van linnen stof

Een linnen trouwkostuum of trouwpak biedt veel comfort tijdens je bruiloft in de zomerse zon en is erg stijlvol. Linnen is ademend en heeft een natuurlijk karakter. Zoek je een bijzondere of speciale style voor je trouwkleding?


Kom dan de mogelijkheden bij Suits at Sea eens bekijken & laat je inspireren door de unieke collectie aan nagenoeg kreukvrije linnen trouwpakken!

Afspraak makenReviews lezen

Je linnen trouwpak op maat gemaakt

Wil jij ook een getailleerd linnen trouwpak met uitstekende pasvorm en unieke details? Dan heb je bij Suits at Sea oneindige mogelijkheden wat stijlvolle linnen trouwpakken betreft. Wij staan bekend om getailleerde trouwkleding voor bruidegoms met veel details. Zoals een persoonlijke borduring, gekke voeringen en legio unieke designs en details.

 

Bezoek ook de unieke ManCave van Suits at Sea, voor een ongedwongen 1 op 1 Style-Sessie met Lloyd en een verbluffend eindresultaat.

Afspraak makenLees reviews

Linnen maatpak bruidegom

Samen designen we jouw unieke linnen maatpak, die nauwelijks kreukt. Met een look die past bij jou als bruidegom, zodat jij je comfortabel voelt op je eigen trouwfeest. Wanneer kom jij gezellig langs in de ManCave?

Bezoek de ManCave