Luxe linnen trouwpak

Als je in de zomer trouwt dan is een linnen trouwpak een mooie manier om ongedwongen luxe uit te stralen. Een kreukarm linnen trouwpak is zomers, ademend, natuurlijk, luxe en lekker luchtig; best cool, zo'n linnen trouwpak.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 566+ reviews

Kreukarme linnen stof; trouwpak zomer

Als je aan een linnen trouwpak denkt, dan verwacht je meestal dat een linnen stof een groot kreukfestijn wordt; niks is minder waar, mits je jouw stof secuur selecteert. Linnen trouwpakken kunnen ook kreukarm of zelfs kreukvrij zijn! Dat zijn dan meestal de luxere linnen stoffen, welke ook erg vormvast zijn en dus zorgen voor een mooi getailleerd trouwpak voor de zomer.

Juist hiermee is Suits at Sea zeer onderscheidend en trendsettend, met een enorme collectie aan allerlei soorten trouwpakken met luxe linnen stoffen. Kreukarm en getailleerd.

Je linnen trouwpak op maat gemaakt

Wil jij ook een getailleerd linnen trouwpak op maat gemaakt met uitstekende pasvorm en unieke details? Dan heb je bij Suits at Sea oneindige mogelijkheden wat stijlvolle linnen trouwpakken betreft. Wij staan bekend om getailleerde trouwkleding voor bruidegoms, met veel details. Zoals een persoonlijke borduring, gekke voeringen en legio unieke designs, stoffen en details.

Een op maat gemaakt linnen trouwkostuum of trouwpak biedt veel comfort tijdens je bruiloft in de zomerse zon en is erg stijlvol. Linnen is ademend, levendig en heeft een robuust & natuurlijk karakter. Echt een stoere look en tof als je een beetje extra leven in de brouwerij wilt.

Zoek je een aparte, bijzondere of speciale stijl voor je linnen trouwkleding? Kom de collectie bij Suits at Sea bekijken & laat je inspireren door de unieke collectie aan nagenoeg kreukvrije linnen trouwpakken, op maat gemaakt én gedesigned!

Trouwpak man zomer en buitenland bruiloft

Hebben jullie een bruiloft in het buitenland of zoek je een trouwpak geschikt voor de zomer? Wil jij je graag onderscheiden en modieus gekleed je bruid het ja-woord geven in de zomerse zon?

Als je trouwt in de zomer of in het buitenland, dan zoek je waarschijnlijk een ander soort trouwpak. Een trouwpak wat past bij dat klimaat, de omgeving en wellicht zelfs bij de betreffende cultuur. Ook hiervoor is linnen een populaire stofsamenstelling onder moderne bruidegoms. Trouwen in de zomer of in het buitenland brengt wat extra overwegingen met zich mee bij de aanschaf van een passend trouwpak. Wil jij je daarin ook goed en gedegen laten adviseren door iemand met veel relevante ervaring?

Bezoek ook de unieke ManCave van Suits at Sea, voor een ongedwongen 1 op 1 Style-Sessie met Lloyd en een verbluffend eindresultaat.

Kreukvrij linnen maatpak bruidegom

Samen designen we een uniek linnen maatpak voor jou als bruidegom, een linnen maatpak die niet of nauwelijks kreukt. Met een luxe look die past bij jou als bruidegom, zodat jij je - in jouw unieke kreukvrije linnen maatpak - comfortabel voelt op je eigen trouwfeest. Lekker ademend, met een robuuste stoere uitstraling.

Wanneer kom jij gezellig langs in de ManCave?