Trouwpakken met Ruit

Ruiten trouwpakken zijn modern, stoer en exclusief. Welke stijl je ook wilt, bij Suits at Sea kan je jouw droompak zelf (laten) ontwerpen. In een ongedwongen entourage met leuke design gadgets en vette views, wordt je 1 op 1 geadviseerd om samen te komen tot het mooiste resultaat. Een bijzonder trouwpak dat echt bij jou past.

Geruite trouwpakken op maat

Durf jij het aan? Wil jij je graag onderscheiden en modieus gekleed je bruid het ja-woord geven? Dan kan een premium trouwpak met ruit erg stoer & stijlvol zijn. En je kan bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft erin verwerken, best vet.

Wanneer kom jij langs in de ManCave van Suits at Sea? #Veluwemeer

Trouwpak met ruit kopen

Het kopen van een trouwpak met ruit vergt net wat meer aandacht en daarom krijg je bij Suits at Sea 1-op-1 persoonlijk advies. Een trouwpak met ruit biedt veel perspectief voor creativiteit, waarbij je tegelijkertijd een klassieke én een moderne vibe uitstraalt. Een ruit communiceert zelfverzekerdheid en mannelijkheid, waardoor je als man van de dag positief aandacht naar je toe trekt.

Bijzonder trouwkostuum met ruitmotief

Wil jij ook een bijzonder trouwkostuum met ruitmotief? Of een mooi getailleerd trouwpak met uitstekende details, en een ruit motief welke qua kleur mooi combineert met jouw bruid?  Wil jij je exclusief, stijlvol, bijzonder en comfortabel voelen op je bruiloft?

Bezoek dan ook de Mancave van Suits at Sea, met panoramisch uitzicht en een biertje aan de bar. Lekker ongedwongen en relaxed samen op zoek naar jouw unieke trouwpak man.

Stoer maatpak bruidegom

Een stoer maatpak voor de stoere bruidegom, bereik je bijvoorbeeld door een ruit motief. Lekker rebels, en toch premium luxe, zo'n stoer trouwpak met ruit. Voel jezelf zoals Conner McGregor, de MMA fighter. Daag iedereen uit om zich beter te kleden dan jij!

Ruit, ruiten, ruitjes; check

Hou je van ruitjes? Suits at Sea heeft een collectie met vele verschillende soorten ruiten, speciaal voor bruidegoms. Met ruit stoffen kan je allerlei exclusieve en creatieve combinaties maken; een ruit is zeer veelzijdig. Heb je zelf al ideeën of wil jij je laten inspireren & adviseren tijdens een 1-op-1 Style-Sessie?

Getailleerd trouwpak met ruit dessin

Een getailleerd trouwpak met ruit dessin straalt klasse en mannelijkheid uit. En een ruit is daarbij klassiek en modern tegelijk. De ruit is in heel veel variaties leverbaar; van een Schotse ruit of klassieke Engelse ruit tot een Burberry ruit, Italiaanse ruit of een subtiele ingeweven ruit. Ook kan een ruit dessin erg leuk zijn voor bruiloft dresscodes of kleurthema’s, waarbij kleuren bijvoorbeeld tof terugkomen in de ruit je trouwkleding.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 601+ reviews