Groene trouwpakken

Groene trouwpakken zijn modieus en modern. Kies jij voor een uniek, comfortabel en getailleerd groen trouwpak op maat?

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 494+ reviews

Trouwen in het groen

Groen is de trend van het moment. Ben je ook helemaal enthousiast geworden van groene trouwpakken. Bezoek dan ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience en maak van het uitzoeken van je trouwpak een feestje!

Groene designers maatpakken

Het modieuze succes van een groen maatpak, zit hem in de details. De designer maatpakken bij Suits at Sea, kenmerken zich door een getailleerde pasvorm, gedetailleerde afwerking en vernieuwende designs.  

De sky is the fuckin’ limit!

"50 Shades of Green"

Hey groom, go green! Je groene trouwpak of trouwkostuum maken we op maat. Je kunt daarom zelf kiezen uit allerlei verschillende groentinten, zoals olijfgroen, lichtgroen, legergroen, grasgroen, donkergroen, blauwgroen, petrolgroen, mintgroen of een andere groentint naar jouw smaak.


Bij Suits at Sea heb je keuze uit “50 shades of green”. Op basis van een kleuranalyse en advies, zoeken we samen de perfecte groentint voor jouw kleurtype. Wil jij je ook goed laten adviseren?

Groen trouwpak kopen bij Suits at Sea

Het kopen van je trouwpak is voor jou als bruidegom waarschijnlijk een belangrijk item bij je bruiloft. Je trouwpak kopen bij Suits at Sea is daarom een tof uitje voor jou als man. Laat je inspireren, adviseren en verrassen met de unieke Trouwpak Experience!

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 494+ reviews

Groen trouwpak op maat

Wil je ook een stoer groen trouwpak op maat laten maken bij Suits at Sea? Plan dan direct jouw unieke Trouwpak Experience in de ManCave!