Groene trouwpakken

Groene trouwpakken zijn modieus en modern. Wil jij een uniek, bijzonder en comfortabel groen trouwpak op maat? Kom langs in de ManCave voor een tof groen trouwpak dat echt bij jou past.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews

Trouwen in een groen trouwpak man

Een groen trouwpak voor de man die gaat trouwen is nog steeds de trend, van lichtgroen tot donker groen, petrol of olijfgroen. Of je nou trouwt in de natuur, in een luxe entourage of op een strand, in de zomer, herfst of winter; een groen trouwpak is de keuze van de moderne bruidegom om zich te onderscheiden.

Ben je ook helemaal enthousiast geworden van groene trouwpakken. Bezoek dan ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience en maak van het uitzoeken van je unieke groene trouwpak een feestje!

Trouwpak in lichtgroen tot donker groen, olijfgroen, petrol, emerald, mintgroen

Je groene trouwkleding of trouwpak maken we op maat; je kunt daarom zelf kiezen uit allerlei verschillende groen tinten, zoals lichtgroen, donker groen, olijfgroen, legergroen, grasgroen, blauw groen, petrol groen, tropisch jungle groen, mintgroen, emerald groen of een andere groentint naar jouw smaak of jullie themakleur voor de bruiloft.

Trouwkleding man in "50 Shades of Green"

Bij Suits at Sea heb je keuze uit “50 shades of green” voor je trouwkleding. Samen bekijken we welke kleur pak goed bij jou past. Op basis van jouw kleurtype, een kleuranalyse en advies, zoeken we samen de mooiste groentint voor jouw kleurtype en jouw exclusieve groene trouwpak. Om vervolgens jouw stijl te vertalen naar een mooie totaal trouwoutfit.

Wil jij je ook 1-op-1 laten adviseren voor een tof groen trouwkostuum?

Groen als themakleur bruiloft

Groen is een populaire kleur als themakleur op een bruiloft, want planten, bloemen en bomen brengen sfeer. En daardoor is ook je trouwkleding daar speels mee te combineren, al dan niet in de details van je unieke trouwkleding. Of bijvoorbeeld door een gilet onder je colbert in een contrasterende toffe groene tint te kiezen of door diverse groentinten in je trouwkleding met elkaar te combineren. Anyway, legio mogelijkheden om een eigen stijl neer te zetten op je bruiloft.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews

Groen trouwpak nodig?

Kom je gezellig langs in de ManCave van Suits at Sea? Een toffe plek voor mannen die gaan trouwen en een uniek groen trouwpak nodig hebben!

Het mooiste groene trouwpak voor de bruidegom

Het mooiste groene trouwpak is het trouwpak dat jou weerspiegelt. Een pak waarin jij er goed uitziet, je lekker vrij voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Toch? Groene trouwpakken zijn de laatste jaren erg populair en dat modieuze succes - van een groen maatpak als trouwpak voor de bruidegom - zit hem in de pasvorm en details. Als je een leuk kleurtje kiest voor je trouwpak, dan wordt kwaliteit wat relevanter voor jou als man van de dag. De designer trouwpakken op maat bij Suits at Sea, kenmerken zich door een getailleerde pasvorm, gedetailleerde afwerking en vernieuwende designs.

Met als doel het mooiste trouwpak voor jou als persoon te maken. 

Groen trouwkostuum op maat

Wil jij je positief onderscheiden op je bruiloft en veel zelfvertrouwen uitstralen, met een topkwaliteit op maat gemaakt trouwkostuum in een groen tint? Plan dan direct jouw unieke Trouwpak Experience in de ManCave, voor een uniek groen trouwkostuum op maat!

Je unieke groene trouwpak kopen bij Suits at Sea

Als je een uniek groen trouwpak zoekt, dan is het kopen van je groene trouwpak waarschijnlijk iets waar je aandacht aan wilt schenken. Je unieke groene trouwpak kopen bij Suits at Sea is daarom een leuk uitje voor jou als bruidegom. Op een toffe locatie, in een ongedwongen sfeer gaan we samen op ontdekkingsreis, om zo een persoonlijk trouwpak op maat voor jou te maken. Een bijzonder trouwpak die indruk maakt, een trouwpak waarin jij je echt lekker voelt en waarin je dat gevoel gaat uitstralen op je bruiloft.

Laat je inspireren, gedegen adviseren & verrassen met de unieke Trouwpak Experience in de ManCave van Suits at Sea, voor een uniek groen trouwpak van topkwaliteit!


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 618+ reviews