Trouwpak in Italiaanse Stijl

Een trouwpak met de sfeer van Italië kenmerkt zich door indrukwekkende details en design. Meestal met een klassieke glanzende look of juist lekker losjes. Maar altijd met een strakke getailleerde snit en van fijn geweven stoffen. Bij Suits at Sea heb je oneindige keuze uit supermooie Italiaanse merkstoffen en designs.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 566+ reviews

Laat jouw Italiaanse trouwpak op maat maken

Een Italiaans maatpak is voor de bruidegom zoals lingerie is voor de bruid. Suits at Sea levert alle soorten en stijlen Italiaanse trouwpakken en -kostuums, van klassiek en stijlvol tot modern en trendy. Jij bepaalt welke style maatpak bij jou past! En al je trouwkleding is volledig custom-made met Italiaanse merkstoffen, zodat het altijd mooi & lekker zit. Wil je ook een stijlvol Italiaans trouwpak bruidegom to be? Met een mooie getailleerde pasvorm en gave design details?


Plan dan jouw afspraak in de ManCave van Suits at Sea en laat je verrassen door de unieke werkwijze, designs en Italiaanse maatpakken collectie.

Italiaans trouwpak; slimfit en gedetailleerd

Wil jij ook een mooi getailleerd trouwpak, met een Italiaans slimfit model, met uitstekende details? Suits at Sea is trendsetter als het gaat om Italiaanse trouwkostuums met gedetailleerde design details. Stijlvol of juist lekker losjes, maar vooral lekker comfortabel op je eigen bruiloft.

Bezoek de moderne ManCave van Suits at Sea aan het Veluwemeer. Met design inrichting, wat lekkers erbij en een 1 op 1 Style-Sessie voor de Italian look.

Getailleerd trouwpak, Italiaanse snit

Een getailleerd trouwpak, in Italiaanse snit, voor de bruidegom die iets uitzonderlijks zoekt voor z’n bruiloft. Ja, dan ga je naar de ManCave van Suits at Sea.