Rood trouwpak man

Rood, de kleur van de liefde, van rozen, van passie, van vuur & vlam, maar ook de kleur van een uniek trouwpak voor de man van de dag. Wil jij trouwen in een (bordeaux) rood trouwpak? Kom dan langs in de ManCave van Suits at Sea en style je trouwpak zoals jij het wilt!

Trouwpakken in rood tinten

Je gaat trouwen en je wilt graag een rood trouwpak? Maar dan wel dé roodtint die bij jou past? En een trouwpak waar je lekker jezelf in voelt en waar je je comfortabel in kunt bewegen?

Dan is de ManCave van Suits at Sea “the place to be”. Voor alle tinten rood zit je hier goed. Van bordeaux rood of burgundy tot Ferrari-rood, roze en wijnrood; ontwerp je eigen rode trouwpak op maat in onze moderne ManCave, direct aan het Veluwemeer. 

Bordeaux rood trouwpak op maat

Een bordeaux rood trouwpak op maat is stoer en stijlvol, zeker als je in de winter trouwt of als je een specifiek thema (of themakleur) hebt voor jullie bruiloft. Bezoek de unieke ManCave van Suits at Sea en style jouw stoere bordeaux trouwpak op maat.

Stoere rode trouwpakken

Een stoer rood trouwpak staat voor romantiek & rebellie. Je trekt de positieve aandacht naar je toe als bruidegom. Laat je inspireren en kom ook langs in de ManCave voor stijlvolle én stoere rode trouwpakken.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 566+ reviews

Custom-Made rode trouwkostuums winter tot zomer

De collectie bestaat uit bijzondere stijlen en aparte trouwpakken, met trendsettende pasvormen en allerlei nieuwe designs, kleuren & stoffen. Custom-Made, voor alle seizoenen, van zomer tot winter. Tot in detail wordt jouw getailleerde rode trouwpak afgestemd op jou als persoon, van de tint rood tot o.a. de stof structuur, stofkenmerken, stikselkleuren en stijldetails.