Trouwpak Prijzen

Het pak van je dromen én de ManCave Experience. Altijd perfect op maat.

Meest populair
Toon alle prijzen
In de ManCave ontwerpen we samen het beste pak bínnen jouw budget. Je hoeft dus niet van tevoren te kiezen. Reserveer hier direct de ManCave Experience — Beperkt aantal plekken beschikbaar

Wat is de ManCave Experience?

Bij Suits at Sea koop je meer dan alleen het allerbeste pak van Nederland. Je koopt een compleet unieke ervaring: de ManCave Experience. Nergens anders in de wereld is het shoppen naar een pak zo gaaf als bij Suits at Sea. Alles is zo ingericht dat het optimaal relaxed is voor de moderne man — Dit moet je ervaren.

Toegang tot de secret ManCave
Onbeperkt luxe drankjes
Kleur- en stijladvies (t.w.v. €500,-)
Neem vrienden (of je bruid) mee
De beste designer van Nederland
Lichaamsmeting voor perfect-fit
Ontwikkel je smaak in pakken
Geen gehaast en gedoe
100% Prive aandacht

"Wauw wauw wauw.. Wat een geweldige ervaring om bij Lloyd je trouwpak te laten aanmeten . Hij neemt alle tijd voor je in de meest geweldige setting die je je kan bedenken. Niks stijve winkel met meerdere mensen maar een waanzinnige mancave van alle gemakken voorzien. Daarna komt een heel groot aanbod aan stoffen, kleuren, knoopjes en stiksels, niks is te gek."

Paul de Bakker
Reserveer de ManCaveBeperkte beschikbaarheid!

Hoe goed wordt mijn pak?

Je ontwerpt samen met jouw designer het pak dat jouw natuurlijke postuur het meest complimenteert. Met een precieze meting zorgen we ervoor dat jouw pak overal strak en mega-comfortabel zit. Natuurlijk krijgt je pak een spectaculaire afwerking waardoor iedereen zal zien (zelfs de mensen zonder kennis van pakken) dat je een spectaculair mooi pak draagt.

Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 630+ reviews

Plan ManCave ExperienceVrijblijvend ingepland binnen 30 seconden.