Peaky Blinders Trouwpakken

Als je de serie hebt gezien dan weet je hoe tof en stoer deze stijl is. Custom Made bij Suits at Sea!

Peaky Blinders style trouwkleding

Wil jij als bruidegom goed gekleed in een 3-delig maatkostuum die klasse en macht uitstraalt? Rebelse Peaky Blinders outfits voor stoere bruidegoms, ook voor trouwkleding in de grote maten, vind je bij Suits at Sea.

Peaky Blinders trouw thema

Als bruidegom kan je jouw eigen unieke Peaky Blinders style creëren. Op maat gemaakt en gedesigned, perfect passend bij jullie thema! Vooral lekker warm voor een winters trouwpak, met een mooie wollen stof. Trouwen jullie in de winter en zoek je een stoer trouwpak dat bij zo'n winterse sfeer past? Neem contact op met Suits at Sea voor meer info.


Suits at Sea logo incl. 5-stars (effen wit - geen effecten)9,9/10 uit 578+ reviews

Bezoek de ManCave van Suits at Sea

Wil jij ook een getailleerd trouwkostuum met de stoere sfeer van Peaky Blinders? Bij Suits at Sea kies je zelf jouw ideale style en wordt je trouwkleding tot in detail op maat gemaakt, zoals jij het wilt.

Bezoek ook de ManCave van Suits at Sea, met rookruimtes en een panorama bar met bier & wiskey. De plek voor bruidegoms, met een relax’te ongedwongen sfeer, waar alles kan & mag.

Zoek jij een Peaky Blinders pak?

Een Peaky Blinders pak is rebels, stoer en stijlvol. Voor de rebelse bruidegom die deze stoere sfeer zoekt, heeft Suits at Sea een unieke collectie 3-delige trouwkostuums. Bezoek ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience en laat je verrassen!