Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

Over Suits at Sea

 

Suits at Sea is een nieuwe speciaalzaak voor trouwpakken, met 11 jaar ervaring. Gestart vanuit passie voor mens & mode.

 

Suits at Sea wil toffe trouwpakken maken en daarbij de beste shop beleving bieden voor de bruidegom. Wij willen onderscheidend en vooruitstrevend zijn, met veel toegevoegde waarde tav. design, fashion & jouw klantervaring.

Net ff anders; niet saai & stijf,
maar stoer & stijlvol

Passie voor Pakken

Passie? Ja passie, passie voor pakken, maar ook passie voor design en passie voor service. Vandaar dat we ook een eigen winkel zijn gestart in 2016. Meer plezier, meer passie. Lekker bezig met het product ``trouwpak`` en met mensen. Maar het is niet zomaar een winkel, het is een experience store; een penthouse die we hebben omgebouwd tot moderne ManCave. En we doen alles net ff anders, waarbij de focus ligt op style, service, kwaliteit & beleving.

De Style Artist

De Style Artist is een professionele mode adviseur en mode ontwerper, die jou individueel helpt en persoonlijk adviseert bij het stylen van jouw unieke trouwpak op maat. Onze Style Artist is een gepassioneerde vak-idioot, heeft uiteraard diverse fashion opleidingen gevolgd...maar werkt vooral vanuit intuïtie en heeft jarenlange ervaring.

Historie

De eigenaar van Suits at Sea is in 2006 trendsettend geweest door als ondernemer te starten met het leveren van maatkleding aan kledingwinkels. Als pionier en retail leverancier is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende partijen in Nederland op gebied van maatkleding. Innovatief, kwalitatief en nog steeds actief, met 11 jaar ervaring.

Kwaliteit

Suits at Sea staat voor kwaliteit. En dat kunnen we bieden door onze jarenlange ervaring en door onze professionele partners. Kwaliteit bestaat bij ons oa. uit de stoffen, de maakwijze, de afwerking, de presentatie en de service. En dat doen we allemaal tegen zeer goeie prijzen, omdat wij alles in eigen beheer hebben. Kortom, kwaliteit ten top.

Locatie

Locatie, locatie, locatie. In Nederland is er geen winkel die aan ons kan tippen qua locatie. Wij zitten direct aan't Veluwemeer, met spectaculaire uitzichten over het water, een eiland en een jachthaven. De inrichting is modern en geheel gericht op de man, met diverse design elementen en vele verschillende zitjes (en ja, we hebben ook een grote bar). Je bent altijd de enige klant en je wordt niet gestoord; it's all private. Zoek je beleving en entourage, in een huiselijke omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stijladvies

Bij Suits at Sea krijg je 1-op-1 mode & stijladvies. De Style Artist kijkt naar wie er binnen komt, waardoor elk advies anders is. Je krijgt persoonlijk kleuradvies en stijladvies, maar ook jouw persoonlijkheid en postuur worden meegenomen in jouw Style-Sessie. Het doel; een pak die écht bij jou als persoon past. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je lekker voelt in je trouwpak en dat je aanstaande watertand zodra jij ten tonele verschijnt.

Producten

Suits at Sea levert uitsluitend maatwerk. Elke kledingstuk wordt speciaal voor jou gemaakt. Het assortiment bestaat uit pakken, colberts, gilets, pantalons, overhemden en overjassen.

De modernste technologie

In de afgelopen 11 jaar dat wij actief zijn in de maatkleding branche, hebben wij gemerkt dat mannen het soms lastig vinden om vanaf een stofstaaltje en style samples een beeld te vormen. Hoe komt mijn pak er uiteindelijk uit te zien? Daarom hebben wij een interactieve oplossing ontwikkeld; een 3d-Styler. Daarnaast hebben we ook een ``game`` ontwikkeld, waarmee je zelf je trouwpak style'd! Het is niet alleen handig, maar vooral ook erg leuk om te spelen met deze toffe tools. Let's Style!

Service

Vind je het prettig om bediend te worden? Is service voor jou belangrijk? Plan dan direct een afspraak en ervaar zelf wat het woord service echt inhoud. Wij garanderen dat we je niet teleurstellen; wij staan garant voor absolute top service in style.

Mode

Bij ons koop je geen standaard pak, en ook zeker niet zomaar een maatpak'je. Wij leveren fashion, wij leveren style. En style is in the details. Suits at Sea onderscheidt zich door de vele style details en hebben hierin onbetwist het grootste assortiment van Nederland. Bij Suits at Sea kom je voor iets speciaals. Nieuwsgierig geworden? Plan jouw afspraak en laat je door ons inspireren.

Productie

Suits at Sea heeft twee productie faciliteiten, waarvan één door onszelf opgezet is. Hierdoor kunnen wij een ongekende flexibiliteit bieden, zonder dat de kwaliteit of service daaronder leidt. Daarnaast werken wij met de meest toonaangevende producent ter wereld. Qua productie zijn wij zeer innovatief en kwalitatief.

100% tevredenheid

Geen loze woorden, maar keiharde beloftes. En dat bevestigen letterlijk alle klanten van Suits at Sea. Zij zijn niet alleen tevreden, zij zijn zelfs allemaal enthousiast! Ervaar het zelf; laat je verrassen.

Reviews