Witte sneakers onder groen trouwpak | Trouwpak Experience | SUITS AT SEA
Inspiratie voor de bruidegom; een groen trouwpak met witte sneakers! Klik & Bekijk meer voorbeelden van trouwpakken voor mannen die gaan trouwen :-)
Sneakers onder trouwpak, pak met sneakers, Groen trouwpak, witte sneakers,, trouwpak, groen, Suits at Sea, Trouwpakken, Trouwpak op Maat
4416
post-template-default,single,single-post,postid-4416,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Witte sneakers onder groen trouwpak

trouwpak groen met witte sneakers

Wil jij ook zo`n trendy groen trouwpak?

Bij Suits at Sea kun je terecht voor elke stijl en elke kleur trouwpak, zoals bijv. groen, blauw, grijs of petrol. Maar juist ook voor allerlei toffe stijlen trouwpakken, die je nergens anders kunt kopen! Bijna alles is mogelijk, want je trouwkleding wordt afgestemd op jou als persoon en speciaal voor jou op maat gemaakt & gestyled. Jij bepaalt dus samen met de Style Artist de pasvorm, de style en de kleur van je trouwpak op maat. De sky is the fuckin` limit! Daarnaast krijg je in alle rust 1-op-1 advies bij het uitzoeken van je trouwpak, want je bent altijd de enige klant in onze ManCave voor trouwpakken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend langs in de unieke ManCave van Suits at Sea, direct aan het Veluwemeer (vlakbij Harderwijk).

Wil je eerst meer weten over Suits at Sea?

Voor jou als bruidegom is het uitzoeken van je trouwpak, naast de auto en het feest, waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen als je gaat trouwen. Uiteraard wil je dat alles tot in de puntjes goed voor je geregeld wordt. Als Style Artist met 12 jaar ervaring ben ik me daar als geen ander van bewust! Klik op de button en lees de ervaringen van bruidegoms die hun trouwpak bij Suits at Sea hebben uitgezocht.