Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

Trouwpakken show Suits at Sea | Trouwpak Experience | SUITS AT SEA
Bekijk hier een compilatie video van de Nationale WeddingShow van Suits at Sea. De trouwpakken show voor de mannen die gaan trouwen! Klik & Check!
Trouwpakken show, Nationale WeddingShow, Suits at Sea, Video, Inspiratie bruidegom
6390
post-template-default,single,single-post,postid-6390,single-format-video,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Trouwpakken show Suits at Sea

Trouwpakken show

 

Samen met de Love & Marriage beurs organiseert Suits at Sea dé trouwpakken show van Nederland; de Nationale WeddingShow. Je trouwpak hoeft tegenwoordig namelijk helemaal niet meer stijf, saai & formeel te zijn!

Met de Nationale Wedding show willen we de bruidegoms inspireren voor hun trouwpak; we laten op de catwalk zien dat het ook anders kan. Er zijn vele wegen naar Rome, om een toffe trouwlook te creëren voor jou als bruidegom. De Style Artist van Suits at Sea inspireert & adviseert je deskundig om de look te creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt..en de look die past bij jullie bruiloft en setting.

Ons doel is dat jij er goed uitziet op je trouwdag én dat jij je prettig voelt in je trouwpak. Daarnaast willen we de klantervaring van de bruidegom nieuw leven inblazen, door het bieden van een toffe beleving tijdens het shoppen. Kom langs & laat je verrassen door de unieke werkwijze van Suits at Sea. Of je nou wel of niet van pakken houdt; Suits at Sea is the `place to be`, voor de ‘bruidegom to be’!

Suits at Sea richt zich op 2 typen bruidegoms

De man die nooit pakken draagt...

...en hierbij goed geadviseerd wilt worden, zodat hij zich fijn voelt in z`n trouwpak.

De man die vaak pakken draagt...

...en voor z'n bruiloft graag iets speciaals wilt. Een getailleerd trouwpak met unieke details!

Wil je ook graag een trouwpak die écht bij je past?

Dan is het de moeite om eens een vrijblijvende afspraak te plannen bij Suits at Sea en je in alle rust te laten inspireren & adviseren door de Style Artist!