Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 145 ervaringen

Trouwpak kopen; 7 tips die je niet mag missen!!

trouwpak-kopen-tips-suits-at-sea-alle-stijlen-trouwpakken-trouwpak-op-maat

Trouwpak kopen; 7 tips die je niet mag missen!!

Trouwpak kopen; 7 tips…

 

Vintage-trouwpak-grijs-afwerking-met-witte-detailsJe aanstaande vrouw heeft haar trouwjurk gevonden en nu ben jij aan de beurt. Je gaat je trouwpak kopen. Maar weet je wel waar je op moet letten bij het uitzoeken van je trouwpak? In deze blog geven we je een paar tips voor het kopen van je trouwpak.

…die elke bruidegom moét weten:

 

 

Wanneer trouwpak kopen

De eerste tip is een inkoppertje, maar toch wel de moeite om ff te vermelden. Begin op tijd met het zoeken naar waar je jouw trouwpak wilt gaan kopen én maak vooraf een afspraak bij die winkel. Het kan geen kwaad om jezelf 3-4 maanden voorafgaand aan de bruiloft te gaan oriënteren. Zo kan je stress in de tent voorkomen. Voor wanneer je trouwpak kopen, hebben we een ezelsbruggetje; voor vrouwen geldt 6 maanden van tevoren, voor de man geldt 6 weken van tevoren. Dus; 6 weken van tevoren moet je wel echt je trouwpak kopen.

 

In alle rust je trouwpak kopen

Een veel gemaakte fout voor bruidegoms is dat je onder tijdsdruk van de winkel of medewerker keuzes moet maken. Of dat je continue gestoord wordt door het geroezemoes van allerlei andere klanten. Als je onder druk wordt gezet kan je vaak minder goed nadenken, waardoor je dan achteraf spijt kan krijgen. Daarbij heb je voorafgaand aan je trouwerij überhaupt al zoveel dingen aan je hoofd. Dus zoek een trouwpak specialist waar je in alle rust terecht kunt en waar men rustig de tijd voor je neemt. Zorg ervoor dat je zelf, bij het maken van je afspraak, afstemt dat je de enige klant in de winkel wilt zijn.

Tevredenheid-gegarandeerd---Jouw-trouwpak-experience-(Suits-at-Sea-Trouwkostuums)

Trouwpak uitzoeken die bij jou past

Zoek een trouwpak specialist die alle stylen & kleuren trouwpakken verkoopt. Hierdoor hoef je niet continue naar allerlei winkels om om allerlei pakken te passen. En dat betekent heus niet dat je direct naar een grote massale winkel hoeft, want dat is vaak zo onpersoonlijk. Er zijn diverse trouwpak specialisten die trouwpakken verkopen die je zelf kunt stylen, waardoor je keuze hebt uit duizenden stoffen in allerlei kleurtinten en je pak dus past bij jou als persoon. En dan kun je ook je trouwoutfit zoveel als je wilt afstemmen op de bruid, de bruiloft en andere persoonlijke wensen. Zoek maar eens in Google op “alle stijlen trouwpakken” of "trouwpak inspiratie" en je vindt diverse leuke speciaalzaken voor het uitzoeken van je trouwpak.

 

Trouwpak kopen ipv een business pak

Of je nou wel of niet voor je werk vaak pakken of maatpakken draagt, waarschijnlijk wil je sowieso wel iets bijzonders voor het pak dat je op je bruiloft draagt. Misschien niet specifiek heel uitbundig, maar je mag wel verschil zien tussen je trouwpak en een gewoon pak. Je trouwpak mag namelijk best wat leuke speelse details hebben en je trouwpak kopen mag best een leuk uitje zijn. En dat wil heus niet zeggen dat je je trouwpak later niet aan kan bij andere gelegenheden, want er zijn diverse trucjes om `hergebruik` eenvoudig mogelijk te maken. Anyway..Indien je een gewoon confectiepak zoekt, dan heb je redelijk ruime keus aan trouwpak specialisten. Maar als je een trouwpak op maat zoekt, die net ff anders is dan normaal..dan is er maar 1 echte specialist in Nederland en dat is Suits at Sea. Zij verkopen uitsluitend trouwpakken en hebben letterlijk alle stijlen trouwpakken. Hier kun je jouw trouwpak kopen wat helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften.

Trouwpakken-Specialist-Suits-at-Sea---Trouwpak-op-maat-laten-maken-maatpak

Kleur afstemmen

Er zijn weinig etiquettes meer in 2017, maar je mag als man niet witter gekleed zijn dan je aanstaande vrouw. Want dan ziet zij er ‘vies’ uit en dat kan natuurlijk niet. Zorg er in ieder geval voor dat de kleur van je trouwkleding niet vloekt met de kleur van de trouwjurk. Kies daarom een trouwpak specialist die daadwerkelijk ook kritisch kijkt naar de bruid die naast je staat, wat zij draagt en wat het eventuele thema van de bruiloft is. Verder is het slim om een stof staaltje van de trouwjurk mee te nemen bij de aanschaf van je trouwpak, zodat je zeker weet dat alles mooi met elkaar combineert.

 

Maak er een leuk uitje van

Maak er een leuk uitje van en neem je vrienden, broers, moeder en schoonmoeder gezellig mee. Mannen vinden shoppen vaak niet zo leuk, maar winkelen voor je trouwoutfit is wat anders en kan juist wel erg leuk zijn. Maar dan moet je wel ff de juiste winkel kiezen. Tegenwoordig zijn er ook trouwpak specialisten die een leuk dagje uit bieden met beleving voor de bruidegom en aanhang. Een zogenoemde Trouwpak Experience. Best de moeite om eens te kijken of op die manier je trouwpak kopen ook iets voor jou is. (je brandstof wordt soms zelfs vergoed als je van ver komt!)

trouwpak-kopen-bij-suits-at-sea-is-leuk-trouwpakken-mannen

Trouwpak advies van een specialist

Als je geen verstand hebt van pakken, dan zijn de bovenstaande 6 tips nog niet voldoende en is goed trouwpak advies een must. Je wilt op je grote dag natuurlijk gewoon top gekleed voor de dag komen en ook mooi op de foto’s staan, toch? Je kunt eenvoudig in Google zoeken op "Trouwpak advies" of op "Trouwpak specialist" voor de speciaalzaak die je het beste kan adviseren bij het kopen van je trouwpak.

 

BONUS TIP

Klik op de button en lees een blog van Suits at Sea; een nieuwe manier van je trouwpak kopen!

 

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak bij Suits at Sea:

 

*Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Selecteer je datum*:

Kalender word geladen......

Voor- en achternaam*:

E-mail*:

Mobiel nr.*:

Trouwdatum*:

Deel je wensen vooraf met ons: