Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 152 ervaringen

Het perfecte trouwpak kopen voor de mooiste dag

Trouwpak-kopen-man-ideeen-en-voorbeelden-trouwpakken-bruidegom-bruiloft

Het perfecte trouwpak kopen voor de mooiste dag

Trouwpak kopen, tijd voor tips?

Leuk man, je gaat trouwen en een feestje geven. En nu moet je nog even een trouwpak kopen natuurlijk. Maar waar let je op bij het kopen van je trouwpak?  Welke maten, welke kleuren, welke pasvorm, welke style? Oh oh, op zoek naar trouwpak tips voor de man? Lees dan verder…

Of wil je direct een plekje reserveren?

Je trouwpak is iets bijzonders

Je trouwpak is een speciaal ding, voor een speciale dag. Je trouwdag wordt ook wel ‘de mooiste dag van je leven’ genoemd. En je wilt natuurlijk wel in een mooi trouwpak op maat trouwen, welke jou er op je best uit laat zien op deze speciale dag! Het zou zonde zijn om een trouwpak te kopen en elkaar het ja-woord te geven, in een trouwpak die qua kleur helemaal niet past bij jouw kleurtype of waarbij de maten te groot of te klein zijn. Een trouwpak moet een perfecte pasvorm hebben en moet passen bij jou als persoon, en mag daarom vaak ook wat meer kosten. Daarnaast worden veelal speciale stoffen, designs en kleuren gebruikt voor het maken van trouwpakken.

Trouwpak kopen voor mannen

Een trouwpak kopen voor mannen is een erg speciaal moment wat je – als het goed is – maar 1 keer in je leven doet. Daarom wil je goed advies en mag het best een leuk dagje uit zijn, voor de man en z’n maten (en/of familie).

Trouwpakken voor mannen hebben daarnaast ook een aantal specifieke eigenschappen. Zo zien ze er vaak feestelijker of meer gestyled uit dan standaard pakken of normale maatpakken. Er zit meer detail in het design van een trouwpak. Voorheen was je trouwkleding vaak een 3 delige trouwkostuum, maar dat wordt steeds minder populair omdat het veelal wat stijfjes oogt. Vaak zit er in de stof van een trouwpak een beetje zijde of een andere glans, maar ook dat hoeft tegenwoordig zeker niet persé! Sterker nog, bij Suits at Sea wordt juist meestal gekozen voor veel modernere stoffen en stijlen. Het mag tegenwoordig allemaal best ietwat losser en relaxter. Stoer & stijlvol zijn de kernwoorden van de bruidegom van nu.

Suits at Sea speelt bijvoorbeeld in op deze trends, met een stoere trouwpak collectie & een speciaal voor de bruidegom ingerichte ManCave!

Kleur trends bruidegom

Vaak zie je veel mensen in een bepaalde periode in een zelfde soort trouwpak trouwen. Zo zie je bijvoorbeeld eigenlijk altijd best veel standaard blauwe trouwpakken. Best logisch ook, want blauw is een kleur die veel mannen goed staat. En een standaard pak kan je heel eenvoudig nog dragen na je bruiloft. Je loopt echter wel de kans dat je in het pak trouwt waar de buurman een paar maanden geleden ook in getrouwd is of dat je Best Man iets soortgelijks blijkt te hebben. Daarom kan het leuk zijn om een aantal onderscheidende of persoonlijke details in je blauwe trouwpak toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een vette voering of gekleurde knoopsgaten. Anyway, blauw is een goeie, sportieve, frisse kleur en nog altijd populair onder mannen die gaan trouwen. Ook een grijs trouwpak blijft het goed doen, een charmante stijlvolle kleur.

Maar de trend van het moment is overduidelijk een groen trouwpak op maat. Ook groen is een kleur die veel mannen goed staat. Plus dat groen eenvoudig combineert met de kleur van trouwjurken. Naast groene trouwpakken kiezen veel bruidegoms er tegenwoordig voor om een petrol trouwpak of bordeaux trouwpak te kopen, mits die kleuren jou goed staan uiteraard. Met deze bijzondere kleuren onderscheid je jezelf als bruidegom van je gasten. En je verrast je aanstaande vrouw met een vrolijk kleurtje.

Los van alles, gaat het er natuurlijk gewoon om dat je een kleur kiest die jou goed in je gezicht staat. En daarom krijg je bij Suits at Sea beargumenteerd kleuradvies van de Style Artist.

Style jouw unieke trouwpak met onze 3D-Styler (Suits at Sea Trouwpak Experience - Veluwemeer)

Trouwpak kopen in de juiste kleuren en maten

Naast de kleur, zijn ook de maten van belang. Ook hiervoor geldt; ga naar een specialist, die kan veel bereiken met visueel bedrog en pasvormen. Het ene pak is echt het andere pak niet. En als jij je lekker comfortabel wilt voelen op je trouwdag, dan is een paar honderd euro meer echt goed voelbaar én zichtbaar. Een mooi passend pak voor de man, is als lingerie voor de vrouw.

Op het moment dat jij meer aandacht besteedt aan het kopen van je trouwpak door de juiste kleuren en maten voor jou lichaam te kiezen, krijg je veel meer waar voor je geld. Plus dat jij graag de best geklede man van de dag wilt zijn voor jouw vrouw, toch? Ga daarom niet zomaar ‘even snel’ een trouwpak kopen. Neem hier rustig de tijd voor, maak er een leuk uitje van met je maten en laat je goed adviseren door ons als trouwpak specialist. Bij Suits at Sea nemen we rustig de tijd voor je en maken we je trouwpak samen precies zoals jij dat wilt, qua maten, pasvorm, design en kleuren. Wil je in het perfecte trouwpak voor jou trouwen, het trouwpak dat echt goed bij jou als persoon past? Laat dan je trouwpak op maat maken door Suits at Sea.

Maatpak als trouwpak

Als je een bezoekje aan de ManCave van Suits at Sea brengt, zal je zien dat er een trendsettende en zeer onderscheidende collectie trouwpakken te koop is in allerlei stijlen. Je kunt daarnaast elk detail van je maatpak en overhemd zelf samenstellen, als je dat leuk vindt. Wat denk je van je eigen naam in je waslabel en jullie trouwdatum in je colbert geborduurd? Of een binnenvoering met een toffe print in de themakleur van jullie bruiloft, die ook weer terug komt in je overhemd en stropdas? Maar ook het design van je maatpak wordt afgestemd op jouw postuur en op de style die je neer wilt zetten als bruidegom.

Zo kun je bij Suits at Sea je trouwpak kopen wat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor een klassieke bruiloft kun je bij ons terecht, maar juist ook voor een wat lossere, casual of moderne bruiloft. Ook kunnen we rekening houden met het thema (bijv. industriële bruiloft, strandbruiloft, festival bruiloft) en die verwerken in je trouwkleding. Jouw trouwpak wordt volledig naar jouw wens, kleur, stijl en pasvorm gemaakt. Binnen 4-8 weken is jouw trouwpak klaar voor je grote dag. Laat je inspireren door de Style Artist van Suits at Sea!

Het mooiste en meest unieke trouwpak

Het mooiste trouwpak voor de mooiste dag

De mooiste dag van je leven, vraagt het mooiste pak van je leven. Voor je bruiloft laat je je trouwpak op maat maken & designen. En je gaat je trouwpak kopen bij een specialist, want je wilt geen risico’s nemen met het kopen van de kleding voor je bruiloft.

Waarom je trouwpak kopen bij Suits at Sea?

 

Waarschijnlijk heb je al wel goeie verhalen gehoord over Suits at Sea en wil je graag wat info over het hoe&wat rondom het kopen van je trouwpak. Trouwpakken vallen in de categorie luxe pakken voor mannen. Suits at Sea begrijpt als geen ander dat een trouwpak op maat moet zijn en helemaal aan jouw wensen moet voldoen. De Style Artist helpt jou daarom met enthousiasme bij het kopen van je trouwpak van je dromen, zodat je mooi past in de setting van jullie bruiloft en je straalt op je grote dag.

De Style Artist van Suits at Sea adviseert je in alle rust bij het maken van je stijlkeuzes en het kopen van je trouwpak. We kijken samen kritisch naar jouw kleurtype en zoeken daar een goede kleur stof bij. Hierdoor zie je er gezond en energiek uit wanneer je je pak draagt. We kijken samen naar je postuur en kiezen daar zowel de juiste pasvorm als de juiste stijlopties bij, om zo jouw postuur zo goed mogelijk uit te laten komen. Ook kijken we naar jou als persoon, je aanstaande vrouw en de setting van jullie bruiloft. En we proberen altijd een paar leuke speelse details met een persoonlijk tintje in je trouwkleding te verwerken. Je trouwpak zal dus helemaal voldoen aan je stijlwensen en perfect aansluiten bij jullie droombruiloft.

ManCave

Goed advies & altijd de enige klant

Geniet van dit heerlijke uitzicht, met een bakje koffie of een koud biertje aan de bar. In de van ManCave Suits at Sea ben je als bruidegom lekker een dagje uit als je je trouwpak kopen gaat. Er heerst een ongedwongen sfeer, waardoor bruidegoms het ervaren als een leuke beleving met een mooie herinnering aan de bruiloft.

Voor de perfecte pasvorm van je trouwpak wordt je traditioneel opgemeten met een meetlint. Hiervoor hoef je zelf eigenlijk niks te doen, behalve lekker genieten van het uitzicht. De Style Artist van Suits at Sea danst om je heen met z’n meetlint en meet alle maten – en eventuele houdingen, zoals afhangende schouders of een bierbuikje – deskundig voor je op. Door onze lange ervaring (vanaf 2006) met de productie van maatkleding voor mannen, hebben we een innovatieve opmeet methode ontwikkeld. Met deze methode hoef je geen concessie meer te doen tussen look of feel. Je krijgt een pak die én lekker comfortabel zit, én er ook mooi getailleerd uitziet. Suits at Sea geeft tevredenheidsgarantie, waardoor je zeker weet dat je trouwpak perfect bij jou als persoon, het bruiloft-thema en de jurk van je bruid past.

Trouwpak Specialist

Suits at Sea heeft al vanaf 2006 ervaring met trouwpakken op maat. Vanuit de beste ateliers ter wereld leveren wij topkwaliteit met een ongekende flexibiliteit.

Prijs/kwaliteitverhouding

Doordat Suits at Sea rechtstreeks contact heeft met haar eigen atelier en ook de inkoop in eigen beheer heeft, kunnen we een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Topkwaliteit voor een nette prijs.

Onderscheidende collectie

Klassiek, modern, dandy, trendsettend...Suits at Sea verkoopt alle stylen trouwpakken voor mannen. We maken wat bij jou past en daarvoor hebben we een extreem grote collectie aan stoffen en stylen!

Passie voor pakken

De Style Artist van Suits at Sea adviseert je met passie & enthousiasme. Hij neemt rustig de tijd voor je, waardoor je lekker ongedwongen en in alle rust deskundig geadviseerd wordt bij het stylen van je trouwpak.

Leuk uitje

Suits at Sea heeft een penthouse omgebouwd tot mancave. Je kunt in alle rust genieten van een happie & en sappie aan de panorama-bar, met wijds uitzicht over het Veluwemeer. Je trouwpak style je op een groot touchscreen, als een soort game.

Tevredenheidsgarantie

We werken met de beste ateliers ter wereld, waardoor we afwerking & pasvorm kwaliteit kunnen waarborgen. Met de speciale meet methode en ons inhoudelijke stijladvies, maken we een trouwpak die past bij jouw als persoon en jouw bruid!

Wil je meer lezen over trouwpak tips? Klik dan op de knop...

Trouwpak op maat kopen?

Een trouwpak kopen doe je niet dagelijks natuurlijk, dus je wilt er wat leuks van maken. Maar je wil ook zeker weten dat je alles goed doet en er goed gekleed uitziet? Boek dan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea!