Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

 

Anders je trouwpak kopen als man

Het mooiste trouwpak kopen met de beste beleving

Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen en een trouwpak nodig hebben! En daarom zijn we met Suits at Sea gestart. Suits at Sea richt zich specifiek op de bruidegom en verkoopt topkwaliteit trouwkleding voor mannen, maar dan allemaal net ff anders dan anders; eigenwijzer en eigentijdser dan je gewend bent.

 

Moderne `ManCave`

Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je ontvangen wordt in een penthouse die is omgebouwd tot moderne ‘ManCave’. Waar je altijd de énige klant bent & lekker aan de bar kunt hangen met een biertje en kunt genieten van een spectaculair uitzicht over water, strand en een jachthaven. Terwijl je ondertussen professioneel kleur- & stijladvies krijgt van de Style Artist; een gepassioneerde vak-idioot met ruim 13 jaar ervaring. Klinkt dat leuker dan shop-hoppen? Lees dan verder…

Trouwpak op maat laten maken - Suits at Sea

Unieke collectie & goed advies

 

De bruidegom die vaker in pak loopt en zich graag modieus wil onderscheiden, kan bij ons z`n lol op; we hebben namelijk de mooiste trouwpakken collectie, met heel veel vernieuwende stijlen & designs! Je komt naar Suits at Sea voor een apart, bijzonder of uniek trouwpak van topkwaliteit, welke je nergens anders kunt kopen. De collectie is trendsettend, net even anders dan anders en de pakken zijn stoer & stijlvol.

Maar de man die nooit in een pak loopt is ook helemaal aan het juiste adres, aangezien je inhoudelijk geadviseerd wordt op basis van wie jij bent als persoon. We draaien nergens om heen en zeggen waar het op staat, zodat je beargumenteerd advies krijgt waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Hierdoor voel jij je als bruidegom helemaal jezelf in je eigen trouwpak én zie je er tiptop uit op jullie trouwdag!

Jouw Trouwpak Experience

Bezoek ook de ManCave, voor een uniek designer trouwpak op maat.

 

Trouwpak op maat; Let`s Style!

Je trouwpak design je uiteindelijk samen met de Style Artist, inclusief beargumenteerd kleur- en stijladvies. Je kunt elk detail van je trouwkleding personaliseren en zelf bepalen, zodat je trouwpak écht bij je past. Daarnaast heeft Suits at Sea een uitgebreide collectie met alle kleuren, pasvormen en stijlen trouwkostuums. Als je wil, kan je dus altijd slagen. Zoek je iets speciaals? Dan is Suits at Sea zeker ‘the place to be’! We hebben namelijk ook trendsettende trouwpakken én een eigen atelier, waardoor we nagenoeg alle stijlen trouwpakken kunnen maken.

“The sky is the limit, it all depends on you & your view!”

 

100% maatwerk; Made to Match

We maken je trouwoutfit helemaal op maat voor je; qua kleur, stijl, maten en qua pasvorm. Je wordt traditioneel opgemeten met een meetlint, om zo tot de perfecte pasvorm te komen. Hierdoor zit je trouwkleding erg mooi om je lichaam en kun je er comfortabel in bewegen. Op je bruiloft loop je er dus super stijlvol bij en voel je je lekker in je pak.

nieuwe-manier-shoppen-trouwpak-mannen-reviews

Enthousiaste klanten

 

Bruidegoms zijn erg enthousiast over hun ervaring bij Suits at Sea; ze vinden het een geweldige beleving, met een top resultaat. Suits at Sea scoort hierdoor – op basis van 400+ reviews – gemiddeld een 9,9/10 op websites van o.a. ThePerfectWedding, Trouwplannen, TopTrouwbedrijven, Google en Facebook. Bekijk & lees het zelf!

Via de onderstaande links vind je de ervaringen die Suits at Sea klanten op internet gedeeld hebben:

trouwpak-op-maat-trouwpakken-van-Suits-at-Sea-kleur-wit

Reserveer tijdig je plekje!

 

Als je binnenkort gaat trouwen & een ietwat specialer trouwpak wilt die je super goed staat én waar jij je comfortabel in voelt…Dan is de ManCave van Suits at Sea ‘the place to be’! En voor de bruidegom (en aanhang) maken we er ook nog eens een leuke beleving van, waardoor het voor jou als man ineens ook leuk wordt om voor je trouwpak te shoppen. Anyway…Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken en vol=vol!

Bezoek ook de ManCave

Bel 0321-841050 of reserveer online - via de button - je unieke Trouwpak Experience! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent. Dat je ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt bij het uitzoeken van het mooiste trouwpak, het trouwpak dat écht bij je past.

 

Plan hieronder een afspraak:

*Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Selecteer een datum*:

Kalender word geladen......

Voor- en achternaam*:

E-mail*:

Mobiel nr.*:

Trouwdatum*:

Deel je wensen vooraf met ons: