Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

Paars trouwpak bruidegom

paars-trouwpak-inspiratie

Al eens aan een paars trouwpak gedacht?

Tegenwoordig zie je veel stijve blauwe en grijze trouwpakken. Een beetje saai, vinden we bij Suits at Sea. Een groen, rood of paars trouwpak kan bij bepaalde mensen namelijk ook heel gaaf zijn! En omdat je bij Suits at Sea je trouwpak helemaal zelf kunt designen, ga je als bruidegom samen met de Style Artist op zoek naar de kleur die het beste bij jou past. Zonder vooroordelen of kaders kijken we samen o.a. naar je kleurtype en de style die je neer wilt zetten. Uiteindelijk kies je zelf de kleur van je trouwpak.

 

Vervolgens worden de basis ingrediënten van je trouwpak doorgenomen, zoals bijvoorbeeld de voering, de knopen en stiksels. Daarna kun je de style details gaan bepalen, zoals bijvoorbeeld het type zakken, revers, enzenzenz. Ook de style details zijn bij Suits at Sea zeer trendsettend en onderscheidend. Je kunt je trouwpak echt een aparte eigen style meegeven, een stijl die je nergens anders kunt kopen! Daarnaast krijg je 1-op-1 advies bij het uitzoeken van je trouwpak, want in de ManCave van Suits at Sea ben je altijd de enige klant. Nieuwsgierig geworden?

Who the F is Suits at Sea?

Als je gaat trouwen dan denk je als bruidegom waarschijnlijk vooral aan het feest, de auto en je trouwpak...toch? En uiteraard wil je dat alles tot in de details top geregeld wordt. We kunnen je nu van alles gaan vertellen over onszelf, maar liever laten we het woord aan de bruidegoms die getrouwd zijn in een trouwpak van Suits at Sea. Klik op de button en lees het zelf...

Trouwpak inspiratie nodig?

Weet jij al welke style jij als bruidegom wilt gaan dragen op jullie trouwdag?

Of plan je liever direct al je afspraak?

Bel 0321-841050 of reserveer via de afspraak-button eenvoudig je unieke Trouwpak Experience! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt, bij het uitzoeken van het trouwpak dat écht bij je past.