Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

altijd-de-enige-klant-in-onze-mancave-voor-trouwpakken-suits-at-sea

Jouw unieke Trouwpak Experience

Bezoek de ManCave

Ben je als bruidegom op zoek naar een stoer & stijlvol trouwpak? Met goed advies? En verwacht je topservice en topkwaliteit?

Bezoek dan ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience!


Suits at Sea

Suits at Sea is geen standaard pakkenwinkel, maar een speciaal voor de bruidegom ingerichte ManCave! Bruidegoms komen hier voor een toffe beleving, goed advies én voor bijzondere trouwpakken. In een ongedwongen sfeer krijg je 1-op-1 kleuradvies en stijladvies, zodat je in alle rust en gefundeerd je ideale trouwpak op maat kunt samenstellen. Bezoek ook de ManCave en laat je verrassen door onze unieke lokatie, werkwijze én collectie.

Bijzondere trouwpakken collectie

Leuk zo`n ManCave beleving, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het kopen van je perfecte trouwpak. Omdat bij Suits at Sea elk trouwpak volledig op maat gemaakt en gedesigned wordt, weet je zeker dat je pak je super mooi zal staan en dat je echt iets unieks draagt op jullie trouwdag.

Trouwpak op maat

Suits at Sea is trendsettend in custom-made trouwpakken. Het maatpakken assortiment is nagenoeg oneindig; we kunnen putten uit tienduizenden stoffen en honderdduizenden stylen. Elk trouwpak is one-of-a-kind, er is geen standaard collectie. En daarom kunnen we precies maken wat het beste bij jou als persoon past! Want het mooiste trouwpak, is het trouwpak dat écht perfect bij je past.

Trouwpak advies

Uiteraard hoef je dat niet allemaal zelf uit te vogelen en krijg je 1-op-1 advies van de Style Artist. Hierdoor waarborg je dat je een trouwpak koopt waarin je er tiptop uitziet én waarin jij je lekker jezelf voelt.

Als-beste-beoordeeld-Suits-at-Sea-Trouwpakken_petrol-blauw-trouwpak-op-maatTopkwaliteit trouwpakken

Om topkwaliteit van je trouwpak te waarborgen, heeft Suits at Sea wereldwijd 140 kledingateliers getest. Je trouwpak wordt in een van de allerbeste ateliers ter wereld gemaakt. En die kwaliteit zie je terug in de afwerking, je comfort en de pasvorm.

Oke, en wat kost die topkwaliteit dan?

Suits at Sea is niet de goedkoopste, wel de beste (zie reviews op internet). We regelen alles gewoon top voor je, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding uitmuntend is. Een uniek Designer Trouwpak is beschikbaar vanaf €1.499. En dan straalt de kwaliteit er vanaf. Kom langs en ervaar het zelf!

 

Wanneer ga je jouw trouwpak kopen?

Je wilt natuurlijk niet in je boxershort op je eigen bruiloft aan komen kakken, toch? Dus je hebt op je trouwdag een trouwpak nodig en die wil je niet vluchtig kopen op de avond voor de bruiloft. Maar goed, wat is dan handig en verstandig? Wanneer ga je je trouwpak kopen?

Het algemene advies voor bruidegoms is om 3-4 maanden voor jullie trouwdag je trouwpak te gaan kopen. Je weet nooit hoe snel jij je perfecte pak vindt of wat een eventuele levertijd van jouw ideale trouwpak is. En je wilt natuurlijk geen trouwstress. Wel is het verstandig om tijdig je afspraak te plannen, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt en alle aandacht krijgt.

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Als jij je trouwpak graag bij Suits at Sea wilt laten designen, dan is het handig om vroegtijdig je plekje te kapen. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar en door de enorme populariteit van Suits at Sea is de agenda al vrij snel volgeboekt.

Lees ervaringen met Suits at Sea

Op de ThePerfectWedding.nl - het onafhankelijke platform voor reviews - kan je reviews lezen van bruidegoms die hun trouwpak bij Suits at Sea hebben gekocht. Klik op de button en lees de ervaringen.

Uitzicht-ManCave-Suits-at-Sea-TrouwpakkenKom je ook langs in de ManCave?

Reserveer vooraf wel even een plekje

Bel 0321-841050 of reserveer eenvoudig online je unieke Trouwpak Experience! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt, bij het uitzoeken van het trouwpak dat écht bij je past.

 

Plan hieronder direct een afspraak:

*Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Selecteer een datum*:

Kalender word geladen......

Voor- en achternaam*:

E-mail*:

Mobiel nr.*:

Trouwdatum*:

Deel je wensen vooraf met ons: