Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

Groen trouwpak op maat

trouwpak groen met witte sneakers

Wil jij ook zo`n trendy groen trouwpak op maat?

Groen is de trend van het moment. Ben je ook helemaal enthousiast geworden van dit groene trouwpak? Bezoek dan ook de ManCave voor jouw unieke Trouwpak Experience en laat een stoer groen trouwpak op maat maken!


Groen trouwpak op maat

Bij Suits at Sea kun je terecht voor elke stijl en elke kleur trouwpak, zoals bijv. een groen trouwpak op maat in allerlei verschillende groentinten. En ook voor een rood, paars of petrol kleurig trouwpak op maat ben je hier aan het juiste adres. Maar naast aparte kleuren zoals een groen trouwpak of maatpak, ga je juist ook naar Lloyd van Suits at Sea voor allerlei toffe nieuwe stijlen trouwpakken. Custom-made trouwpakken die je nergens anders kunt kopen. Qua stijl is namelijk bijna alles mogelijk, want je trouwkleding wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jou als persoon.

Samen maken & designen we namelijk je unieke trouwpak op maat. Jij bepaalt dus samen met Lloyd - de Style Artist - de pasvorm, de details, de stijl en de kleur van jouw op maat gemaakte trouwpak. De sky is the fuckin` limit!

Daarnaast krijg je in alle rust 1-op-1 advies bij het uitzoeken van je custom-made trouwpak, want je bent altijd de enige klant in de unieke ManCave voor trouwpakken. Vandaar dat we je vragen om vooraf even een afspraak te maken. Anyway, nieuwsgierig geworden?

Lees ervaringen van andere bruidegoms

Voor jou als bruidegom is het uitzoeken van je trouwpak, naast de auto en het feest, waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen als je gaat trouwen. Uiteraard wil je dat alles tot in de puntjes goed voor je geregeld wordt. Lloyd heeft als Style Artist ruim 13 jaar ervaring, en is zich daar als geen ander van bewust! Klik op de button en lees de ervaringen van bruidegoms die hun trouwpak bij Suits at Sea hebben uitgezocht.

Bekijk meer trouwpakken

Naast een groen trouwpak, kan je uiteraard ook voor een heel andere kleur trouwpak kiezen. Wil je nog wat meer inspiratie voor je custom-made trouwpak? Klik dan op de button hiernaast...

Groen trouwpak kopen

Bel 0321-841050 of reserveer via de afspraak-button eenvoudig je unieke Trouwpak Experience! Na het versturen van je gegevens, ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de enige klant bent en ongestoord in alle rust geïnspireerd & geadviseerd wordt, bij het kopen van het groene trouwpak dat mooi bij jouw kleurtype past.


Groene trouwpakken

Het groene trouwpak is hip & happening. Sinds de laatste paar jaren zien we het groene trouwpak steeds vaker als populair alternatief voor het wat meer standaard blauwe trouwpak. Net als blauw past ook groen perfect bij een ivoor, champagnekleurige of off-white trouwjurk. Daarbij is de kans dat je gasten ook een groen pak dragen minder groot, waardoor je je gegarandeerd als bruidegom onderscheidt van je gasten. Bij Suits at Sea bieden we tientallen exclusieve groene stoffen aan, die niet bij andere winkels te koop zijn. Meer weten? Stuur ons een app’je op 06-42240989