Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

 

Ervaringen & Reviews

Beoordeeld als dé beste trouwpak specialist van NL

Elmer Terlouw:

Details zijn prachtig en pak zit enorm comfortabel. Echte aanrader!

Richard de Bie:

De verwachtingen meer dan overtroffen!

Geert Giethoorn:

Sceptisch na de eerste afspraak, overtuigd na de pas sessie, overdonderd na de dag zelf.

Kom je ook langs in de ManCave?

Om jou ook 100% persoonlijke aandacht te kunnen geven, vragen we je om vooraf ff een afspraak te maken.

Niels & Charlotte:

Net terug van een fantastische belevenis bij Suits at Sea!

Net terug van een fantastische belevenis bij Suits at Sea! Niet alleen een geweldige locatie, maar ook geweldig geholpen door Lloyd die echt veel verstand van zaken heeft. Hij beoordeeld je op type: qua huidskleur, haar en ogen, maar ook hoe je bent als persoon. Aan de hand daarvan geeft hij adviezen en je wordt heel uitgebreid opgemeten daar neemt hij echt de tijd voor en je merkt dat hij alleen genoegen neemt met perfectie. Verder kan je zelf echt alles bepalen aan je pak, maar ook aan je blouse, stropdas en gilet etc. echt uniek! Hij neemt echt alle tijd (zijn dik 5 uur binnen geweest) en ondertussen word je goed verzorgd met hapjes en drankjes. Mijn aanstaande heeft normaal nooit een pak aan, maar we zitten nu al te denken dat als we ooit weer een pak ergens voor nodig hebben dat we dan zeker weer naar Suits at Sea gaan!

Jeffrey Nijssen:

De style en ontwerpen zijn echt uniek en origineel t.o.v. andere winkels.

Vandaag geslaagd voor een trouwpak bij Suits at Sea. Lloyd is echt een topper, heeft veel verstand van zaken en een zeer mooi assortiment waarbij enorm veel te customizen is! De style en ontwerpen zijn echt uniek en origineel t.o.v. andere winkels. De sfeer en setting samen met het geweldige uitzicht maken dit alles af! Ik zou niet verder zoeken en bij Suits at Sea je pak scoren!

WhatsApp reactie na de bruiloft:

Hey Lloyd, de bruiloft was echt geweldig, zo`n mooie dag gehad!! Ik heb extreem veel complimenten over mijn pak gehad. De dame van stadhuys gouda vond het zelfs het mooiste pak dat ze ooit had gezien. Mijn vrouw was er ook helemaal gek op 🙂

Peter Dekker:

Een man met passie voor wat hij doet.

Lloyd wat een vakman! Geen “sluwe zakenman” maar een man met passie voor wat hij doet. Het gaat hem om jou en dat jij niet alleen maar tevreden bent maar denkt wow!!! Lloyd, bedankt man. Voor je geduld, je eerlijkheid en gezelligheid. Ook enorm gelachen. Ik raad een ieder die een echt mooi pak wil om naar Lloyd te stappen.

Sander den Boon:

Chapeau Lloyd, iemand die het nét even anders doet, vernieuwt de markt.

Ik loop dagelijks in pak en heb een aantal maatpakken, dus de boodschap aan Lloyd was dat het iets unieks en “out of the box” moest worden. Eventjes naar buiten, even ouwehoeren en hij liet me maar 1 staaltje zien, weer even naar buiten en de rest maar gelaten voor wat het was, dit moest het worden. Lloyd is een vakman, dat zie je in alles terug. In subtiele opmerkingen tijdens de eerste gesprekken tot een chronische drang naar perfectie in het eindproduct. Alles is spot on en het plaatje komt perfect bij elkaar.

 

Dus als je voor het eerst een pak zoekt voor een bruiloft; Lloyd is perfect voor je!

 

Maar ben je iemand die al lang pakken draagt; dan is Lloyd eigenlijk de énige waar je een afspraak mee moét maken, de rest haalt het niet bij hem.

 

Chapeau Lloyd, iemand die het nét even anders doet, vernieuwt de markt.
Ik vind het fantastisch en ga vooral zo door!

Antonie Vlaminckx:

Met het passen/ ophalen werden onze verwachtingen ver overtroffen. SUPER GEWELDIG FANTASTISCH.

Sander van Loon:

Zoveel beter dan verwacht en super exclusief

Frans Meerse:

Super locatie, erg gastvrij en een top ervaring, een echte aanrader!

Zoek jij ook een uniek trouwpak van topkwaliteit?

Suits at Sea staat garant voor een trendsettende collectie, met topkwaliteit trouwpakken. Laat je ook adviseren & inspireren!

Bart van Polen:

Niet de goedkoopste maar je pak is elke euro waard.

Zoals Lloyd het zelf al zegt het is werkelijk waar een beleving. Ik ben iemand die normaal gesproken echt geen man die een pak draagt , maar hij heeft het voor elkaar gekregen om me een prachtig pak aan te meten en waar ik me ook nog eens prettig in voel ook.

 

Suits at Sea is zeker niet de goedkoopste maar je pak is elke euro waard. Dus ik kan alleen maar zeggen voor ieder die een UNIEK pak wil ga naar Suits at Sea. 

Ferron Kloekke:

In een woord geweldig!

In een woord geweldig!

 

Ik ben niet zo van het shoppen en daarnaast al helemaal geen pakken drager! Maar goed… het moet dan toch gebeuren!

Mijn vriendin (toen nog) kwam met suits at sea aan, het sprak mij direct aan.

Bij aankomst een keurig ontvangst en geen echte kleding winkel! Ik dacht dit gaat goed komen!

 

Lloyd geeft prima advies! Samen zijn we tot een prachtig pak gekomen wat als gegoten zat!

 

Lloyd nogmaals bedankt echt een grandioze dag gehad in een mooi zitten en prachtig sluitend pak!

Bas van de Veen:

...je smile wordt alsmaar groter! Jeetje wat een vakwerk...

Ik was op zoek naar een trouwpak maar wilde iets wat niemand anders zou hebben. En het shoppen in een winkel waar op dat moment ook andere mensen zijn is niets voor mij. Zo ben ik via het internet bij Lloyd terecht gekomen.
Vanaf de ontvangst had ik eigenlijk direct al een goed gevoel. Je komt binnen op een pracht locatie met uitzicht over de haven en het water! 

 

Ik heb nooit geweten dat er aan een pak zoveel verschillende details zitten, wat een mogelijkheden zijn er toch allemaal. Onder het genot van een bakje koffie, biertje of een ijsje loop je samen met Lloyd alle mogelijkheden door en kies je precies hetgeen goed bij jou als persoon past. Als iets echt niet kan grijpt Lloyd op subtiele manier in 🙂

 

Het gekke is wel dat je een pak uitzoekt waarvan je niet echt een voorstelling hebt hoe het eindresultaat gaat zijn.
Een tijdje later kon ik het pak passen en ophalen. Wat een geweldig moment was dat, ik was sprakeloos!! Het zat als gegoten, een perfecte pasvorm! En dan ga je kijken naar de door jou zelf gekozen details en je smile wordt alsmaar groter! Jeetje wat een vakwerk en wat een vakman is Lloyd.

 

Ook met het uitzoeken van bretels en schoenen denkt Lloyd goed mee. Op welk tijdstip je ook een whatsapp met foto of berichtje stuurt, je krijgt altijd snel antwoord terug met goed onderbouwde feedback of een enthousiaste JAAA!!
En dan uiteindelijk op de dag zelf kan je je pak showen aan je aanstaande. Zij was ook compleet verrast door het te vette pak! Iets wat zij totaal niet verwacht had maar echt heel gaaf vond! Ook gedurende de dag heb ik zoveel complimenten gekregen dat het pak zo goed aangemeten was.

 

Je kunt duidelijk zien dat dit niet zomaar een pak uit een rek gekozen is maar dat het veel tijd en aandacht uitstraalt!
Ik kan iedereen aanraden om op deze manier zijn trouwpak uit te zoeken, bij Lloyd ben je in je in goede handen en koop je een pak wat je nergens anders vind!!

 

Lloyd, bedankt voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dag!

Robert Jan Bos:

Wat een ruime keuze en wat kan je het toch persoonlijk maken, Prachtig!

Mike:

Echte aanrader, juist ook als je niet van pakken houdt!

Noë Eenkhoorn:

Het heeft echt mijn verwachtingen overtroffen, super mooi en origineel pak

Michel & Sonja:

Zeker het prijs / kwaliteit / originaliteit bedrag waard.

De relaxte omgeving, het mooie uitzicht en zijn flexibiliteit bij het uitzoeken van het trouwpak hebben wij als zeer prettig ervaren.

Qua kostenplaatje is er zeker overleg mogelijk en is dit ook zeker het prijs / kwaliteit / originaliteit bedrag waard.

Johan:

Lloyd is zeer vakkundig en heeft oog voor elk detail.

Ik heb bij Suits at Sea een prachtig pak laten aanmeten, Lloyd is zeer vakkundig en heeft oog voor elk detail. Het was een hele toffe ervaring om dit bij hem te doen! Ik kan iedereen aanraden om bij de mooie locatie van Suits at Sea een pak te laten aanmeten!

Anoniem:

We zijn goed ontvangen, er werd geluisterd naar iedere wens.

Na het even zoeken, kwamen we bij Lloyd terecht, en moet zeggen: top! We zijn goed ontvangen, er werd geluisterd naar iedere wens, en de expertise van Lloyd zelf is ook uitmuntend! We zijn thuis gekomen met een prachtig pak en kijken uit naar de bruiloft!

Wil je meer info over onze unieke Trouwpak Experience?

Suits at Sea is jouw specialist voor een uniek trouwpak, met een toffe beleving!

Michel Kohlenberg:

Enthousiasme en kundigheid waren absoluut de sleutelwoorden.

Niek:

Gastvrij en erg bereidwillend ontvangen. Alle wensen worden doorgenomen. Top!

Allard:

Hij helpt mij enkel om een, voor mij, perfect pak uit te zoeken.

Robert Jan Bos:

Vroeger vond ik een pak maar saai.

Prachtig maatpak naar smaak samen gesteld, met een geweldige adviseur! Ik wist niet dat er bij een pak samen stellen zoveel bij komt kijken! Wat een ruime keuze en wat kan je het toch persoonlijk maken, Prachtig! Vroeger vond ik een pak maar saai, maar na vanavond ben ik er achter dat een pak die samen gesteld is met passie en gevoel uiteindelijk de persoon beschrijft die het draagt! Lloyd mag ik je nogmaals bedanken voor je tijd en super adviezen, jij bent echt de man voor deze job!

Antonie:

Wat een bijzondere ervaring.

Nadat ik met mijn a.s. schoondochter de beurs in Utrecht had bezocht en de mooie kostuums op de stand bekeken had wist ik meteen dat ik hier met mijn zoon naar toe wilde. Een week later werden we super leuk ontvangen door Lloyd en zo’n 5 uur later was het plaatje compleet hoe het moest worden. Voor hem een weet en voor ons nog een vraag. Afgelopen Zaterdag was het dan zover. 
Werd het meteen na het passen ook meenemen? Spannend maar alle verwachtingen werden ver overtroffen. Het was een WAUWWW wat schitterend. Alles tot in de perfectie afgewerkt . Lloyd je bent een TOPPER en ik wens je alle succes toe met deze mooie zaak.

Harwin Mussche:

Lloyd, je krijgt van mij 5 sterren! 1ste ster verdien je om je enthousiasme, de 2de ster...

Lloyd, je krijgt van mij 5 sterren! 1ste ster verdien je om je enthousiasme, de 2de ster voor het omgaan met je ‘klanten’ … ook al heb ik me niet als klant bij jou gevoeld maar meer als een goede bekende! De 3de ster, om de locatie.. je verwacht het niet! De 4de ster om hoe je bent als verkoper en adviseur! En als laatste de 5 ster… om de koude biertjes! Kortom.. je gaat je hier thuis voelen.. en je slaagt 100% Succes verder en spreken elkaar vast nog wel!

Anand Kalloe:

Wat een geweldige ervaring om mee te mogen maken!

Afgelopen vrijdag langsgeweest bij Suits at Sea voor een trouwpak voor mijn broertje. Wat een geweldige ervaring om mee te mogen maken! Lloyd neemt zeker de tijd voor je en geeft goede adviezen. Hij kijkt echt goed naar wat bij je past, qua uiterlijk, qua houding en luistert ook goed naar je wensen. Dat er zoveel mogelijkheden zijn voor een trouwpak, dat wisten wij niet eens!
Kortom, zeker de moeite waard om eens langs te gaan!

Zoek je een uniek trouwpak en wil je deskundig advies?

Bij Suits at Sea krijg je persoonlijk style advies, zodat we een uniek trouwpak maken die écht bij jou als persoon past.

Wilfred de Graaf:

Zeer tevreden met name over de unieke combinatie van stijl, kleur en originaliteit!

Tiko Smetsers:

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kleding, dan wordt dit snel en tot ieders tevredenheid opgelost.

Jerremy Bulo:

Prima partner, betrouwbaar, prettige communicatie en een goed product.

Melvin:

Super gave ervaring op een top locatie en top kwaliteit. Echt heel goed!

Wat een leuke beleving was dit zeg! Je ontwerpt tot in detail zelf je maatpak…op een groot touchscreen en met professioneel mode advies. Super gave ervaring op een top locatie en ook het pak is van topkwaliteit. Echt heel goed!

Joost Bentvelzen:

Ik zou je aan iedereen willen aanbevelen die binnenkort een nieuw pak wil aanschaffen.

Ha Lloyd. De eerste reacties zijn binnen en allemaal positief!! Ik ben erg blij met dit pak op maat. Niet alleen qua afmetingen, maar juist ook qua uitstraling. Super leuk om alles aan je pak zelf te bepalen. Het aantal knoopjes op de mouw, de kleur van het garen, de stof voor de binnenvoering, de breedte van de revers, etc. Precies zoals ik het zelf wilde en dus helemaal uniek. Ik zou je aan iedereen willen aanbevelen die binnenkort een nieuw pak wil aanschaffen. Mijn complimenten en veel zakelijk en persoonlijk succes toegewenst.

Richard & Lisett:

Ik had hoge verwachtingen, en die zijn meer dan waargemaakt.

Fantastische ervaring!!! Supergoed advies van Lloyd en het pak zit mooi, zit lekker en de afwerking is heel erg mooi! Ik had hoge verwachtingen, en die zijn meer dan waargemaakt. Het straalt er gewoon vanaf, topkwaliteit!

Het is een trendsettende ‘zaak’ die een nieuwe standaard neerzet voor kledingwinkels. Hier kom je wel voor je lol!

Als je nog geen trouwpak hebt, dan ben ik van mening dat je absoluut MOET gaan KIJKEN bij Suits at Sea!

Zoek jij ook dat beetje extra, qua service & beleving?

Suits at Sea staat garant voor de beste beleving, met top service! Laat je inspireren.

Linda Hoogenhout:

Prachtige details, perfect op maat en een moderne inslag!

Beetje vreemd om een pak te kopen die je niet van te voren hebt gepast maar wát staat het mooi! Prachtige details, perfect op maat en een moderne inslag! Trotse zus van de bruidegom.
Lloyd, je hebt er oog voor!

Allard Bentvelzen:

Bij Lloyd heb ik nog nooit het gevoel gehad dat hij een pak verkocht.

Lloyd is een echte mode man en dit maakt het zo leuk om met hem over pakken te praten. Als je met hem naar de stoffen kijkt of discussieert over het aantal knopen dan doet hij dit vanuit zijn passie voor stijl. Bij Lloyd heb ik nog nooit het gevoel gehad dat hij een pak verkocht. Hij helpt mij enkel om een, voor mij, perfect pak uit te zoeken. Lloyd ik ben je dankbaar voor de vele complimenten die ik over de door mij gedragen pakken krijg!

Tiko Smetsers:

Vooral de diverse stijl mogelijkheden en hoeveelheid verschillende stoffen maken het een prachtig concept.

Ik heb nu meerdere malen naar volle tevredenheid maatkleding besteld. Vooral de diverse stijl mogelijkheden en hoeveelheid verschillende stoffen maken het een prachtig concept. Vrijwel alles is mogelijk! Met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is Lloyd erg perfectionistisch, servicegericht en betrouwbaar, dus mocht er onverhoopt iets mis zijn met de kleding, dan wordt dit snel en tot ieders tevredenheid opgelost. Ik kan zowel Lloyd als zijn maatkleding van harte aanbevelen!

Lees ook reviews op ThePerfectWedding

Dennis Driessen:

Zeer professioneel en klantgericht.

Zeer professioneel en klantgericht. Ik heb meerdere malen zakelijk contact gehad. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, de professionele houding en kennis.

Jan van Mook:

De maatpakken zitten als gegoten en de prijs/kwaliteit is dik in orde.

Lloyd is een gedreven vakman in de modewereld. Zijn persoonlijke benadering en klantgerichtheid maken dat zijn werk door mij hoog gewaardeerd wordt. Zijn maatpakken zitten als gegoten en de prijs/kwaliteit is dik in orde. Ik zou niet snel naar een andere kledingmaker/leverancier overstappen.

Maya Wiersma:

Een bijzondere locatie met een hele persoonlijke en professionele benadering! Top!

Wij hebben een ontzettend leuke ervaring voor het aanschaffen van het trouwpak voor mijn aanstaande. Een bijzondere locatie met een hele persoonlijke en professionele benadering! Top!

Johan Mos:

Op deze unieke locatie aan Het Veluwemeer heerlijk in alle rust en ongedwongen tot het perfecte pak gekomen.

Lloyd is een hele enthousiaste en toffe gast die perfect hielp aan het perfecte pak! Lloyd gaat heel ver en is een perfectionist.. Op deze unieke locatie aan Het Veluwemeer heerlijk in alle rust en ongedwongen tot het perfecte pak gekomen. Tot snel Lloyd!!

Zeg jij ook 'yes' tegen een trouwpak van Suits at Sea?

You like de reviews? Klik op de button en plan jouw Trouwpak Experience!

Jeffrey Nijssen:

Ik zou niet verder zoeken en bij Suits at Sea je pak scoren!