Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

7 trouwpak trends

Trouwpak trends

Geen saaie, stijve of standaard trouwkostuums meer voor de bruidegom van nu! De moderne man wil zich graag onderscheiden, bijvoorbeeld door een kek kleurtje of een mooi op maat gemaakt trouwpak. Steeds meer mannen hechten waarde aan een gedetailleerde afwerking en een getailleerde pasvorm. En zeg nou zelf: een mooi getailleerd trouwpak is toch super sexy?  Oke, dat gezegd hebbende…

Wat zijn nu de trouwpak trends voor de bruidegom?

 

  • Allereerst, de populaire trouwpak kleuren voor dit jaar: de trendkleur is duidelijk groen en petrol groen. Verder zijn overige groentinten, blauwtinten en grijstinten populair. Ook verwachten we meer (bordeaux) rode trouwpakken te gaan zien. Daarnaast doen de printjes en ruitjes het erg goed.

 

  • Het trouwpak op maat blijft enorm in trek bij de bruidegom. Een maatpak als trouwpak is natuurlijk ook wel echt het ultieme! Het is echter wel belangrijk om een trouwpak leverancier te zoeken die heel veel ervaring (en goeie reviews) heeft met een trouwpak op maat. Je wilt natuurlijk geen onnodig risico lopen met je trouwpak.

 

  • Personaliseren van je trouwoutfit. Deze trend is gerelateerd aan de trend van de custom-made trouwpakken. Als je dan een trouwpak op maat laat maken, dan kan je zelf allerlei leuke details kiezen! En je kan bijvoorbeeld ook de trouwdatum in je colbert laten borduren en/of jullie kleurthema laten terugkomen in je pak met diverse (kleur) details.

 

  • Mannen willen tegenwoordig meer beleving bij het shoppen en uitzoeken van hun trouwkleding. Logisch ook, want je bruiloft is tenslotte een speciale gelegenheid en je trouwpak het belangrijkste kledingstuk die je koopt in je leven. Dat mag best een dagje uit zijn, waardoor het uitzoeken van je trouwkleding ineens best leuk kan zijn. Vandaar ook dat de ManCave van Suits at Sea zo populair is.

 

  • De bruidegom vindt goed advies belangrijk bij de aankoop van z’n trouwkleding. Het kopen van een trouwpak is iets speciaals en heeft ook wat andere vereisten. Daarom is het belangrijk om je trouwpak te kopen bij een trouwpak specialist, zodat je zeker bent dat ze begrijpen wat er bij een trouwoutfit komt kijken.

 

  • Een mooie getailleerde pasvorm wordt voor aankomend jaar nog belangrijker. Het is voor de heren onder ons belangrijk dat je pak of kostuum goed en mooi zit. Daarnaast is een getailleerd trouwpak mooi voor op de trouwfoto’s.

 

  • Mannen willen in ongeveer 75% van de gevallen hun trouwpak later ook nog wel eens kunnen dragen bij andere gelegenheden. Er zijn diverse trucjes toe te passen om het zogenoemde hergebruik eenvoudig mogelijk te maken. Informeer hiernaar bij de trouwpak specialist van je keuze.

Bekijk ideeën en voorbeelden

Face-to-face laten inspireren & adviseren?

In dat geval kun je de Trouwpak Experience in de ManCave van Suits at Sea bezoeken. De Style Artist is gepassioneerd over pakken en neemt rustig de tijd voor je, om je in alle rust te inspireren & adviseren. Kom je ook een kijkje nemen in de ManCave?

Bruidegoms vertellen over Suits at Sea: