Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 123 ervaringen

7 trouwpak trends

7 trouwpak trends

Trouwpak trends

Geen saaie, stijve of standaard trouwkostuums meer voor de bruidegom van nu! De moderne man wil zich graag onderscheiden, bijvoorbeeld door een kek kleurtje of een mooi op maat gemaakt trouwpak. Steeds meer mannen hechten waarde aan een gedetailleerde afwerking en een getailleerde pasvorm. En zeg nou zelf: een mooi getailleerd trouwpak is toch super sexy?  Oke, dat gezegd hebbende…

Wat zijn nu de trouwpak trends voor de bruidegom?

 

  • Allereerst, de populaire kleuren voor dit jaar: groen, groentinten, blauwtinten en grijstinten. In het najaar verwachten we ook veel bordeaux rode trouwpakken te gaan zien.

 

  • Het trouwpak op maat blijft enorm in trek bij de bruidegom. Een maatpak als trouwpak is natuurlijk ook wel echt het summum! Het is echter wel belangrijk om een trouwpak leverancier te zoeken die heel veel ervaring (en goeie reviews) heeft met een trouwpak op maat laten maken. In de markt van maatpakken geldt over het algemeen namelijk echt; goedkoop=duurkoop.

 

  • Personaliseren van je trouwoutfit. Deze trend is gerelateerd aan de trend van de custom-made trouwpakken op maat. Als je dan een trouwpak laat maken, dan kan je zelf allerlei leuke details kiezen, wat de hele bruiloft ook voor man wat meer bijzonder maakt. En kan bijvoorbeeld ook de trouwdatum in je colbert laten borduren.

 

  • Mannen willen tegenwoordig meer beleving bij het shoppen en uitzoeken van hun trouwkleding. Logisch ook, want je bruiloft is tenslotte een speciale gelegenheid en je trouwpak het belangrijkste kledingstuk die je koopt in je leven. Dat mag best een dagje uit zijn, waardoor het uitzoeken van je trouwkleding ineens best leuk kan zijn.

 

  • De bruidegom vindt goed advies belangrijk bij de aankoop van z’n trouwkleding. Het kopen van een trouwpak is iets speciaals en heeft ook wat andere vereisten. Daarom is het belangrijk om je trouwpak te kopen bij een trouwpak specialist, zodat je zeker bent dat ze begrijpen wat er bij een trouwoutfit komt kijken.

 

  • Een mooie getailleerde pasvorm wordt voor aankomend jaar nog belangrijker. Het is voor de heren onder ons belangrijk dat je pak of kostuum goed en mooi zit. Daarnaast is een getailleerd trouwpak mooi voor op de trouwfoto’s.

 

  • Mannen willen in ongeveer 75% van de gevallen hun trouwpak later ook nog wel eens kunnen dragen bij andere gelegenheden. Er zijn diverse trucjes toe te passen om het zogenoemde hergebruik eenvoudig mogelijk te maken. Informeer hiernaar bij de trouwpak specialist van je keuze.

Bekijk ideeën en voorbeelden

Face-to-face laten inspireren & adviseren?

In dat geval kun je de Trouwpak Experience in de ManCave van Suits at Sea bezoeken. De Style Artist is gepassioneerd over pakken en neemt rustig de tijd voor je, om je in alle rust te inspireren & adviseren. Kom je ook een kijkje nemen in de ManCave?