Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 153 ervaringen

 

Trouwpak op maat laten maken

Trouwpak op maat

Als je gaat trouwen is het trouwpak voor de man zijn `ding`, naast natuurlijk de trouwauto en het feest. Z`n pak mag iets speciaals hebben met een aantal leuke speelse details. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om voor je bruiloft je trouwpak op maat te laten maken. Een trouwpak op maat is namelijk ongeveer net zo duur als een normaal trouwpak, maar je krijgt véél meer toegevoegde waarde voor je euro`s. Nou goed, leuk allemaal; maar hoe werkt dat dan?

 

Ook je trouwpak op maat laten maken?

Voor het op maat laten maken van je trouwpak moet je vooraf altijd even een afspraak plannen, zodat er tijd voor je gereserveerd kan worden. Je wordt namelijk persoonlijk en in alle rust geholpen. Bij Suits at Sea ben je altijd de enige klant in de ManCave. En als je aankomt voor je afspraak, wordt je persoonlijk opgepikt door onze pick-up service.

Inventariseren

 

Zodra jij bij ons binnenkomt begint het pas. We beginnen met jou als uitgangspunt; wie ben je, wat past bij je, wat zijn je wensen. Je laat je trouwpak op maat maken, dus er is geen standaard collectie waar je uit kunt kiezen. Je hoeft dus ook niet continue `pashokje in, pashokje uit`. Wel zijn er allerlei voorbeelden, zodat je duidelijk kunt zien en vertellen welke style jij vet vindt. Bij Suits at Sea geen `pak maar, pas maar, pin maar`, zoals bij een normale trouwpakkenwinkel. Maar hoe doet de Suits at Sea het dan wel?

 

Adviseren bruidegom

 

We kijken kritisch naar jou als bruidegom. Wat is jouw kleurtype (je kleur ogen, haren en huid), wat is je postuur (gespierd of heb je welstand?), hoe ziet de setting van je bruiloft eruit en wat draagt je verloofde? Hier gaan we gewoon lekker rustig voor zitten samen, onder het genot van een happie & een sappie.

Op basis daarvan krijg je in eerste instantie een advies over de kleur, samenstelling & style voor de stof van jouw trouwpak.

Reserveer tijdig je plekje

Omdat je altijd de enige klant in onze Mancave voor trouwpakken bent, plan je vooraf ff een afspraak bij Suits at Sea. Als er nog een plekje vrij is, ontvang je een uitnodiging voor jouw unieke Trouwpak Experience. Klik & Boek...

Stof selectie

pak stylen met speelse details

Na de inventarisatie mag je even intuïtief door een paar stoffen heen bladeren. Als je een trouwpak op maat laat maken heb je keuze uit duizenden stoffen. Laat je hierdoor niet afschrikken, want je hoeft heus niet alle stoffen te bekijken. De Style Artist van Suits at Sea helpt je hierbij door goed te inventariseren wat jij wil..Hij kent de collectie zo goed, dat je vervolgens uit een aantal stoffen eenvoudig jouw keuzes kunt maken. Op basis van zowel het advies als jouw intuïtieve selectie, heeft de Style Artist gevoel en beeld bij wat mooie stoffen voor jouw trouwpak kunnen zijn.

 

Daarnaast beargumenteerd hij ook waarom bepaalde kleuren je wel goed staan en waarom je andere kleuren beter niet kunt kiezen. Het doel is dat jij er goed, gezond en energiek uitziet én dat jij je lekker voelt in je kostuum. Maar daarvoor is meer nodig dan alleen een goeie kleur en goeie stof, zoals bijvoorbeeld pasvorm en style details…maar daar komen we zometeen pas op. Eerst de de binnenvoering en de knopen nog even uitkiezen. Zodra we die 3 dingen hebben, hebben we alle ingrediënten om een maatpak te kùnnen maken.

Binnenvoering trouwpak

 

Voor de binnenvoering van je pak heb je keuze uit diverse toffe prints. Denk hierbij aan paisley prints, geometrische designs, bloemenprints, enzovoort enz…En uiteraard bepaal je zelf wat voor soort & kleur knopen erop komen. Wil je liever gedekte kleur of juist contrast, of kies je voor metalen of houten knopen?

Dit zijn alvast een paar leuke speelse details, die je trouwpak op maat een persoonlijke touch geven. Maar het wordt pas echt leuk in de volgende fase; het stylen van je pak!

Je trouwpak op maat stylen

 

De echte fun zit em in het zelf stylen van je trouwpak. Je trouwpak op maat laten maken bij Suits at Sea is een beleving, want Suits at Sea heeft een soort game ontwikkeld voor de bruidegom. We hebben hiervoor een enorm grote en trendsettende collectie aan stylen. Elk detail kun je zelf bepalen, als je dat leuk vind natuurlijk. Maar tot nu toe is élke bruidegom heel erg enthousiast! Je style`d je trouwpak in 3D, op een groot touchscreen, als een soort game. En dat is uniek in Nederland! En meer gaan we je nu lekker nog niet vertellen 😉 Plan jouw Trouwpak Experience bij Suits at Sea en ervaar het zelf. Geloof je onze woorden niet? Lees dan eerst de reviews…

 • Trouwpak bruidegom op maat laten maken met contrast biesjes zakken
 • Trouwpak bruidegom op maat laten maken – contrast smoking revers
 • Trouwpak op maat laten maken – contrastkleur stiksels
 • Trouwpak op maat laten maken – half gevoerd colbert voor strandbruiloft
 • Trouwpak op maat laten maken – modern uitgesneden onderkant

Lees hier de reviews en klantervaringen van Suits at Sea:

maatpak als trouwpak op maat

Meten = Weten

 

Bij je trouwpak op maat laten maken hoort ook dat je traditioneel opgemeten wordt met een meetlint. Je hoeft dus ook niet allerlei pakken te passen, als je dat niet wilt. Je kunt bij Suits at Sea gewoon relaxen en ondertussen genieten van het vette uitzicht over het water. Anyway, het gaat er natuurlijk om dat we alle maten correct in beeld krijgen om een goed patroon om jouw lichaam te kunnen maken. Naast je maten, kijken we ook kritisch naar jouw postuur en je houding. Indien nodig verwerken we dat ook in het patroon van jouw unieke trouwpak op maat. Met onze 11 jaar lange ervaring als leverancier van trouwpakken op maat, hebben we een innovatieve meet methode ontwikkeld. Hierdoor heb je wél de touch én de feel; je pak heeft een goeie pasvorm, ziet er mooi uit en je kunt je er comfortabel in bewegen!

Aanbetaling trouwpak op maat

 

Als producten speciaal voor jou op maat gemaakt worden, moet je vaak een aanbetaling doen. Bij je trouwpak op maat laten maken geldt ook dat je vooraf een aanbetaling doet, want alles wordt speciaal voor jou gedesigned, ingekocht, ontwikkeld en gemaakt. Zelfs je naam komt in het waslabel te staan!

Pasvorm perfectie trouwkleding

 

Zodra jouw op maat gemaakte trouwpak klaar is, wordt je uitgenodigd om de pasvorm nogmaals te double checken. Meestal zit alles direct al mooi en naar wens, maar indien je dat wilt perfectioneren we bepaalde details. Hierdoor weet je dus zeker dat jouw stijlvolle trouwpak op maat perfect past.

 • Trouwpak mannen
 • Trouwpak bruidegom
 • Trouwpak op Maat
 • Trouwpak smoking
 • Casual trouwpak bruidegom
 • Trouwpak kopen mannen

Ook je trouwpak op maat laten maken?

Klik op de button, plan online je afspraak en laat je verrassen door de unieke Trouwpak Experience van Suits at Sea!