Nieuwe manier shoppen trouwpak | Trouwpak Experience | SUITS AT SEA
Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen en een trouwpak gaan uitzoeken. Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je...
Shoppen, Trouwpak kopen, Winkelen, Maatwerk, Unieke collectie, Goed advies, Enthousiaste klanten
5970
post-template-default,single,single-post,postid-5970,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Nieuwe manier shoppen trouwpak

Trouwpak kopen met de beste beleving

 

Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen en een trouwpak nodig hebben! En daarom zijn we begin 2017 met Suits at Sea gestart. We richten ons specifiek op de bruidegom en verkopen topkwaliteit trouwkleding voor mannen, maar dan allemaal net ff anders dan je gewend bent.

 

Moderne `Mancave`

Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je ontvangen wordt in een penthouse die is omgebouwd tot moderne ‘mancave’. Waar je altijd de énige klant bent & lekker aan de bar kunt hangen met een biertje en kunt genieten van een spectaculair uitzicht over water, strand en een jachthaven. Terwijl je ondertussen professioneel kleur- & stijladvies krijgt van de Style Artist; een gepassioneerde vak-idioot met 11 jaar ervaring. Klinkt dat leuker dan shop-hoppen? Lees dan verder…

Trouwpak op maat laten maken - Suits at Sea

Unieke collectie & goed advies

 

De bruidegom die zich graag modieus wil onderscheiden kan bij ons z`n lol op, want we hebben een collectie met heel veel vernieuwende designs! Je komt naar Suits at Sea voor een trouwpak die je nergens anders kunt vinden & kopen.

Maar de man die nooit in een pak loopt is ook helemaal aan het juiste adres, aangezien je inhoudelijk geadviseerd wordt op basis van wie jij bent als persoon. We draaien nergens om heen en zeggen waar het op staat, zodat je beargumenteerd advies krijgt waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

 

Dare to Design; Let`s Style!

Je trouwpak design je uiteindelijk zelf op een groot touchscreen, inclusief beargumenteerd stijladvies van de Style Artist. We maken er samen een soort game van, waardoor het erg leuk is om te doen! Je kunt elk detail van je trouwkleding personaliseren en zélf bepalen, zodat je trouwpak écht bij je past. Daarnaast heeft Suits at Sea een uitgebreide collectie met alle kleuren, pasvormen en stijlen trouwpakken, zodat je altijd kunt slagen. Zoek je iets speciaals? Dan is Suits at Sea zeker ‘the place to be’! We hebben namelijk ook trendsettende trouwpakken én een eigen atelier, waardoor we nagenoeg alle stijlen trouwpakken kunnen maken. The sky is the limit, it all depends on you & your view!

 

Made to Match; 100% maatwerk

We maken je trouwoutfit helemaal op maat voor je; qua kleur, qua stijl en qua pasvorm. Je wordt traditioneel opgemeten met een meetlint, om zo tot de perfecte pasvorm te komen. Hierdoor zit je trouwkleding erg mooi om je lichaam en kun je er comfortabel in bewegen. Op je bruiloft loop je er dus super stijlvol bij en voel je je lekker in je pak.

nieuwe-manier-shoppen-trouwpak-mannen-reviews

Enthousiaste klanten

 

Bruidegoms zijn opvallend enthousiast over hun ervaring bij Suits at Sea; ze vinden het een geweldige beleving. Een ervaring die ze meenemen als herinnering voor de rest van hun leven! Suits at Sea scoort hierdoor 5-sterren op de websites van ThePerfectWedding, Trouwplannen, TopTrouwbedrijven & Facebook; bekijk & lees het zelf!

Via de onderstaande links vind je de ervaringen die onze klanten op internet gedeeld hebben:

trouwpak-op-maat-trouwpakken-van-Suits-at-Sea-kleur-wit

Reserveer tijdig je plekje!

 

Als je binnenkort gaat trouwen & een ietwat specialer trouwpak wilt die je goed staat én waar jij je comfortabel in voelt…Dan is Suits at Sea ‘the place to be’! En we maken er ook nog eens een leuke beleving van voor de bruidegom met aanhang. Anyway…Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken en vol=vol!

Selecteer de datum dat je graag wilt komen*:

Kalender word geladen......

Voor- en achternaam*:

E-mail*:

Mobiel nr.*:

Trouwdatum*:

Deel je wensen vooraf met ons: