Suits at Sea | Trouwpakken 9.9 uit 128 ervaringen

 

De nieuwe manier van shoppen voor je trouwpak

 

Het is tijd voor iets leuks & tofs voor mannen die gaan trouwen en een trouwpak gaan uitzoeken. En daarom zijn we in 2017 met Suits at Sea gestart.

 

Stel je voor dat je niet naar een gewone kledingwinkel hoeft, maar dat je ontvangen wordt in een penthouse die is omgebouwd tot moderne ‘mancave’. Waar je altijd de énige klant bent & lekker aan de bar kunt hangen met een biertje en kunt genieten van een spectaculair uitzicht over water, strand en een jachthaven. Terwijl je ondertussen professioneel kleur- & stijladvies krijgt van de Style Artist; een gepassioneerde vak-idioot met 11 jaar ervaring. Klinkt dat leuker dan shop-hoppen? Lees dan verder…

Onderscheidende collectie & goed advies

 

We richten ons specifiek op de bruidegom en verkopen alleen trouwkleding. De bruidegom die zich graag modieus wil onderscheiden kan bij ons z`n lol op, want we hebben een collectie met heel veel vernieuwende designs! Maar de man die nooit in een pak loopt is ook helemaal aan het juiste adres, aangezien je inhoudelijk geadviseerd wordt voor een trouwpak die je goed staat en waar jij je lekker in voelt op je trouwdag. We draaien nergens om heen en zeggen waar het op staat, zodat je advies krijgt waar je echt wat aan hebt.

 

Je trouwpak design je uiteindelijk zelf op een groot touchscreen, inclusief beargumenteerd stijladvies van de Style Artist. We maken er samen een soort game van, waardoor het erg leuk is om te doen! Je kunt elk detail van je trouwkleding personaliseren en zélf bepalen, zodat je trouwpak écht bij je past. Daarnaast heeft Suits at Sea een uitgebreide collectie met alle kleuren, pasvormen en stijlen trouwpakken, zodat je altijd kunt slagen. Zoek je iets speciaals? Dan is Suits at Sea zeker ‘the place to be’! We hebben namelijk ook trendsettende trouwpakken én een eigen atelier, waardoor we nagenoeg alle stijlen trouwpakken kunnen maken. The sky is the fuckin’ limit!

 

We maken je trouwoutfit helemaal op maat voor je; qua kleur, qua stijl en qua pasvorm. Je wordt traditioneel opgemeten met een meetlint, om zo tot de perfecte pasvorm te komen. Hierdoor zit je trouwkleding erg mooi om je lichaam en kun je er comfortabel in bewegen. Op je bruiloft loop je er dus super stijlvol bij en voel je je lekker in je pak.

Enthousiaste klanten

 

Bruidegoms zijn opvallend enthousiast over hun ervaring bij Suits at Sea; ze vinden het een geweldige beleving. Een ervaring die ze meenemen als herinnering voor de rest van hun leven! Suits at Sea scoort hierdoor 5-sterren op de websites van ThePerfectWedding, Trouwplannen, TopTrouwbedrijven & Facebook; bekijk & lees het zelf!

 

Via de onderstaande links vind je de ervaringen die onze klanten op internet gedeeld hebben:

Niels & Charlotte:

Net terug van een fantastische belevenis bij Suits at Sea!

Reserveer tijdig je plekje!

 

Als je binnenkort gaat trouwen & een ietwat specialer trouwpak wil die je goed staat én waar jij je comfortabel in voelt…Dan is Suits at Sea ‘the place to be’! En we maken er ook nog eens een leuke beleving van voor de bruidegom met aanhang. Anyway…Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken en vol=vol!

 

Selecteer de datum dat je graag wilt komen*:

 

Kalender word geladen......

Voor- en achternaam*:

E-mail*:

Mobiel nr.*:

Trouwdatum*:

Deel je wensen vooraf met ons: