Trouwpak Experience in de ManCave van SUITS AT SEA Trouwpakken | FAQ trouwpak |
FAQ trouwpak bruidegom; Wanneer trouwpak kopen? Voorbeelden en trouwpakken passen?
faq, trouwpak, vraag, antwoord, bruidegom, trouwpak tips
3634
page-template-default,page,page-id-3634,ajax_leftright,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FAQ trouwpak

FAQ trouwpak

Wanneer moet ik mijn trouwpak kopen?

Het advies voor mannen is om 6-12 weken voor de bruiloft je trouwpak wel echt te kopen (bij de trouwjurk van de vrouw is dit 6-12 maanden).

We kunnen je trouwpak binnen 4 weken hier in onze handen hebben, máár het is verstandig om een ruime marge in te calculeren. Dat voorkomt een hoop onnodige stress bij…nou goed, je begrijpt het waarschijnlijk wel.. Anyway, wij adviseren om minimaal 6-12 weken voor je bruiloft de knoop door te hakken en je trouwpak écht te bestellen.

Kan ik bij jullie trouwpakken bekijken en aantrekken?

Ja, we hebben zeer zeker inspiratie pakken en allerlei andere tools om je te helpen jouw style te bepalen. En we hebben ook trouwpakken die je kan aantrekken, maar het zijn showpakken dus dat is wel afhankelijk van je maat. Als je veel welstand hebt, dan zul op mij als Style Artist moeten vertrouwen (no worries, ik doe dit al 11 jaar; reviews)

Ik kan niet van zo'n stukje stof kiezen...

Logisch; jij bent hoogstwaarschijnlijk geen fashion designer. Maar daar heb je mij als Style Artist voor. We gaan samen op ‘ontdekkingsreis’ om te achterhalen wat voor trouwpak bij jou past. Ook voor jou zal het dan duidelijk worden!

En daarna ga je als een soort ‘game’ jouw eigen trouwpak stylen, dus heb je ook alle stylen visueel en kan je zelf kiezen wat je vet vindt. Daarnaast hebben we vele voorbeelden van trouwpakken. Maak je geen zorgen, je bent bij een specialist.

Mogen vrouwen ook mee?

Ja, uiteraard. Het is juist leuk en gezellig voor de bruidegom mét aanhang. Het is dan wel een mancave, maar ook vrouwen kunnen heerlijk genieten. Daarnaast hebben we ook een arrangement voor de dames; zij kunnen ondertussen, als ze willen, naar de sauna (informeer naar de mogelijkheden).

Waarom is jullie adres niet vindbaar op internet?

Suits at Sea garandeert dat je altijd de enige klant bent in ons pakken-penthouse en dat je 100% onverdeelde aandacht krijgt. Daarom willen wij niet dat iedereen zomaar binnen komt lopen als wij met jou als klant bezig zijn. Wij werken alleen op afspraak, want anders kunnen wij onze belofte (dat je de enige klant bent) niet nakomen.

Hoe gaat het met betalen? Moet ik een aanbetaling doen?

Klopt, wij werken inderdaad met een aanbetaling van 50%. Alles wordt namelijk speciaal voor jou ingekocht en op maat gemaakt. Uiteraard garanderen wij jouw tevredenheid, want jouw tevredenheid is onze marketing.

Verkopen jullie ook klassieke en traditionele trouwpakken?

Ja, bij Suits at Sea hebben we alle kleuren en stijlen trouwpak in ons assortiment. Met ons eigen atelier hebben we jarenlange ervaring (11 jaar) en kunnen we nagenoeg alles maken wat jij mooi vindt; traditioneel, klassiek, modern, vintage, casual, Italiaans, Engels, enzovoorts. Daarbij hebben we ook een trendsettende collectie aan stoffen en leuke speelse style details. Hierdoor kun je leuke details aan je kleding toevoegen, die er een speelse twist aan geven en het net ff wat persoonlijker maken. Hoe ver je daarin wilt gaan, bepaal je uiteraard helemaal zelf en stemmen we af op jouw persoonlijkheid. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest? Neem je foto’s mee, zodat we dat kunnen verwerken in jouw trouwlook.

Staat je vraag er niet tussen?

In dat geval kan je ons een app'je sturen op 06-42240989, dan beantwoorden we je vraag ff.